با سلام الان می خواهم کیکی را قرار دهم که تهیه اون خیلی راحته و در عرض کمتر از یک ساعت آماده خوردن میشه به قول اقوام وآشناها من استاد پختن این کیک هستماز خود راضی چون برای همه فامیل و آشنا ها این کیک را حداقل یکبار پختم ودر مناسبت هایی بهشون هدیه دادم بهترین مزیتی که این کیک داره اینه که با وجود زحمت کم تهیه اش, هم خیلی خوشمزه است وهم قیافه اش خیلی خوب میشه امیدوارم این کیک را تهیه کنید و میل فرمایید


مواد لازم:

آرد                                2 پیمانه

ماست                         یک پیمانه 

شکر                           یک پیمانه

تخم مرغ                          3 عدد

کره یا روغن جامد                 100 گرم (یا نیم پیمانه )

روغن مایع                      50 گرم (یا یک چهارم پیمانه)

وانیل                                یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر                 2 قاشق مرباخوری

 

طزر تهیه:

ابتدا کره نرم شده و روغن مایع را در یک ظرف می ریزیم و خوب هم می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند 

بعد شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم 

شکر را آنقدر هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید 

بعد تخم مرغها را شکسته و یکی یکی به مایع اضافه کرده و وانیل را اضافه می کنیم

تخم مرغ را خوب با مایع مخلوط کرده و هم می زنیم تا مایعی به شکل زیر به دست آید

حالا ماست را به مایع قبلی اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم 

تا به شکل زیر در آید

سپس در یک ظرف خشک آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم 

بعد آرد را کم کم به مایع مان اضافه میکنیم تا گلوله گلوله نشود و آرام آرام هم می زنیم

تا مایع صافی به شکل زیر به دست آید

بعد مایع را در قالب چرب شده می ریزیم ودر فر از قبل گرم شده به مدت 35 دقیقه و طبقه وسط و180 درجه سانتیگراد می گذاریم 

 

 سوال نکات مهم:

  1. اگر قالبتان تفلون نیست یا کاغذ روغنی در دسترس نیست ابتدا قالبتان را چرب کنید بعد آن را خوب آرد پاشی کنید مطمئن باشید کیفیتش از دوتا روش بالا خیلی خوب است
  2. هرگز در فر را هنگام پخت باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک خواهد شد
  3. از تازه بودن  بکینگ پودر اطمینان حاصل کنید
  4. در زدن مواد کیک از هم زن دستی یا برقی استفاده کنید 
  5. آرد را حتما سه بار الک کنید
  6. تخم مرغ ها نیم ساعت قبل باید به دمای محیط رسیده باشد یعنی نیم ساعت قبل از همزدن از یخچال بیرون بیاورید
  7. ماست نه زیاد شل باشد نه سفت و اگر ترش باشد بهتر است