سلام دیگه فعال شدم رفت پی کارش اونقدری پست میزارم حالا ان شالله بعد دفاع دیگه اینجا رو می ترکونم خنده واما کلافوتی سیب نمی دونم شیرینی بگم دسر بگم یا چی بگم ولی بافتش عالیه عالی نرم و خوشمزه است و مناسب برای مهمانی من که چندبار درستش کردم و خوبه البته از دوست خوبم آرزو جان نویسنده وبلاگ ایده های لازیکا یاد گرفتم که دستش درد نکنه 



مواد لازم :

آرد ...............................................................125گرم 

شکر .............................................................100 گرم

سیب ............................................................2تا 3عدد

کره .................................................................125 گرم

تخم مرغ ............................................................3 عدد

وانیل ....................................یک هشتم قاشق چایخوری

بکینگ پودر..............................یک چهارم قاشق چایخوری

شکر ...................................2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه : 

ابتدا سیبها رو به صورت کمپوت در می آوریم یعنی با شکر و زعفران و گلاب (چند نوع کمپوت دارم که آموزش می دهم )

کره و شکر را با همزن خوب هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند

بعد تخم مرغها و وانیل را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا خوب یکدست شود 

در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه و هم زده تا خوب مخلوط شود اگر خواستین یک کم زعفران اضافه می کنیم 

حالا قالب مورد نظر را چرب کرده و دو قاشق شکر را در سطح ظرف می پاشیم من قالب پیرکس مستطیلی رو انتخاب کردم 

بعد کمپوتهای سیب آماده شده رو از آبشان جدا کرده و درون ظرف می چینیم بعد دو قاشق از آب کمپوت رویشان می ریزیم 

سپس مایه خمیری رو سیبها می ریزیم 

در فر 180 درجه سانتیگراد و به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا خمیرمان طلایی شود 

 

سوالنکات مهم :

1- فر را یک ربع از قبل گرم می کنیم 

2- در هنگام پخت در فر رو باز نمی کنیم و گرنه پفش می خوابد

3- آرد را حتما قبلش الک می کنیم 

4- کره به دمای محیط رسیده باشد