سلام امیدوارم روزهای داغ تابستونی رو خوب سپری کنین اینجا که دو سه روزه هوا خیلی خیلی گرمه بریم سراغ غذا و این غذای خوشمزه و راحت آذری که هم پختنش راحته و هم لذیذ هست در ضمن این کلم پلوی ما آذزی ها سوای کلم پلوی شیرازی هاست یکبار امتحانش کنید دیگه یکی از گزینه های ثابت سفره تون میشه 




مواد لازم :

برنج ..................................3 پیمانه

پیاز .....................................2 عدد متوسط

ران و سینه مرغ .......................از هر کدام یک عدد متوسط

کلم ......................................یک کیلو (یک عدد کوچک)

نمک و فلفل و زرد چوبه ...............................به میزان لازم 

 

طرز تهیه :

خوب طبق معمول پلوها برنج رو از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس می کنیم و کنار می گذاریم 

ابتدا مرغ را می گذاریم تا بپزد برای طعم دار شدن مرغ می توانید از یک عدد پیاز کوچک و زردچوبه و هویج یا کرفس نیز استفاده کنید تا در حین آبپز شدن طعم این مواد را بگیر و بوی ضخم مرغ نیز برود بعد از پختن و خنک شدن آن را به صورت خلالی خورد م کنیم دقت کنید ریش ریش نگفتم چون ریش ریش پودر میشه یک کم بزرگتر از ریش و باچاقو

بعد پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم

 بعد اینکه خوب طلایی شد مرغ خورد شده رو اضافه می کنیم

و سپس کلم خورد شده نگینی شده رو نیز اضافه کرده و خوب تفت می دهیم خاصیت کلم طوریه که در حین پختن زود حجمش رو از دست میده و هم مغز پخت میشه و هم زود می پزه 

حالا نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم من به جای نمک دوتا قرص مرغ اضافه کردم و چند دقیقه روی حرارت کل مواد رو همزده و از روی حرارت بر میداریم 


حالا برنج را آبکش کرده و بعد مواد را لابلای برنج ریخته و دم می گذاریم اگر خواستین می توانید ته دیگ از کلم برگ استفاده کنین