سلام این روزها دیگه زمان شربت آلبالو مربای آلبالو (خشاب) هست و گرفتن هسته اون هم با دست کار وقت گیر و مشکلی هست در حال حاضر 5 تا راه حل دارین که من به خاطر دوستان و مشکلاتی که امروز باهاش داشتم رو ذکر می کنم امیدوارم برای دوستان مفید باشه چون خودم دقیقا سر این نکات چند ساعت وقتم تلف شد 

 


1- گرفتن هسته با دست : مزیت این روش داشتن آلبالوهایی با فرم و شکل سالم بعد هسته گیری هست اما عیبش وقت گیر بودن و مشکل بودنش هست پس من این روش رو کنار گذاشتم 

2- گرفتن هسته با هسته گیر دستی فنری : خوب کار با این هسته گیر کمی راحت تر از شماره یک هست و آلبالوها نسبتا سالم و خوب می مونند ام اینم یک کم مشکله و دو تا انگشت دست درد می کنه و عیب دومش اینه که آلبالوها رو تک تک باید هسته گیری کنی و هم اینکه هم هسته و هم آلبالو باید جداگانه با دست گرفته بشود 

 

3- گرفتن هسته گیر با هسته گیر رومیزی : خوب اینم از نوع دستی هست و عکسش عین هسته گیری هست که من خودم خریدم 

ولی مزیتش این هست که آلبالو ها رو میشه تند و چند تا چند تا هسته گیری کرد خوب من هم هسته گیر شماره 2 رو دارم و هم 3 رو چند وقت پیش از یک فروشگاه اینرنتی تخفیفی خریدم و باید بگم واقعا امروز به درد خورد فقط این نکات رو خودم تجربی کشف کردم بعد تموم کردن اومدم دیدم تو نت نوشته آخ

طرز استفاده از هسته گیر رومیزی آلبالو :
دستگاه را روی یک سطح صاف قرار دهید.
گیلاس و آلبالو ها را (بهتر است خشک باشد) را درون مخزن بریزید.
یک کاسه زیر دسته پیستونی جهت جمع آوری گیلاس و آلبالو قرار دهید.
سریع و پشت سرهم و بدون مکث کردن، بر روی اهرم پیستونی فشار دهید تا عمل هسته گیری انجام شود.
هسته ها به داخل مخزن تعبیه شده ریخته شده و گیلاس و آلبالو هسته گیر شده، درون ظرف ریخته خواهد شد.
این هسته گیر توسط یک نگهدارنده به روی سطح مثل میز محکم می شود و نگهداشته می شود 
از این هسته گیر می توان برای در آوردن هسته خرما و زیتون هم استفاده کرد
4- هسته گیر برقی و هسته گیریهای دیگر که فقط عکسهاشون رو از نت دارم