پای ماکارونی؛ تنوع در پخت ماکارونی -آکا
ساعت ۱۱:٥٥ ‎ق.ظ روز یکشنبه ٢٠ فروردین ،۱۳٩٦ : توسط : مرتضی محمدی

 

,پای ماکارونی؛ تنوع در پخت ماکارونی,[categoriy]

آکاایران: پای ماکارونی؛ تنوع در پخت ماکارونی

ماکارونی یکی از غذاهایی است که احتمالا در طول هفته حتما آن را یکبار درست می کنید.

به گزارش آکاایران: ما در اینجا پای ماکارونی را به شما آموزش داده ایم که کمی تنوع در درست کردنماکارونی به کار ببرید.

ماکارونی را آبکش کردم و با مواد ماکارونی (گوشت چرخ شده، پیاز داغ، فلفل دلمه ای، قارچ، پوره گوجه فرنگی، نمک، زردچوبه، فلفل و آویشن) که تفت داده شده مخلوط کردم.

دو قاشق غذاخوری کره را با یک قاشق غذاخوری آرد مخلوط و تفت دادم و نصف لیوان شیر اضافه کردم تا مثل فرنی غلیظ شود.

یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری خمیر مایع را در نیم استکان شیر ولرم ریختم و گذاشتم مایع عمل آمد یک عدد تخم مرغ و ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کردم و مایع عمل آمده را به آن اضافه کردم و آرد را اضافه کردم در حدی که خمیر لطیفی شود و به دست نچسبد.
نیم ساعت استراحت دادم و با وردنه خمیر را باز کردم به اندازه قالبم و در قالب گذاشتم و حالت دادم و گذاشتم داخل فر تا خمیر کمی خودش را گرفت.
بعد ماکارونی آماده را با مقدار کمی پنیر پیتزا و سس سفید مخلوط کردم و روی خمیرم ریختم و روی آن پنیرریختم روی آن را با خمیر شکل دادم و رومال زرده تخم مرغ زدم و گذاشتم داخل فر تا رنگ زمانی که رنگخمیرم طلایی شد.
امتحان کنید خیلی هم خوشمزه است.