سلام دوم امروز خوب دیگه زدم تو کار کتلت و کوکو البته این کوکو از ابتکارهای اینجانب می باشد نیشخندزبان و به نظر خانواده خوشمزه و جدید بود البته خودم بیشتر به خاطر بوی شویدش دوست داشتم امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید 


مواد لازم : 

قارچ .........................................................200 گرم

شوید........................................... 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ ........................................................3عدد

آرد ................................................2 قاشق غذاخوری

ماست ...........................................2 قاشق غذاخوری

فلفل سبز قلمی.............................................یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه ............................به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن 

 

طرز تهیه :

خوب ابتدا قارچ رو ورقه ای خرد می کنیم برشهای کم ضخامت

بعد در مقدار کمی روغن داغ شده  به همراه زردچوبه تفت می دهیم البته به همراه فلفل سبز ریز شده تا بوی فلفل رو قارچها بگیرند من حتی تو نیمرو هم از فلفل سبز استفاده می کنم تا بوی فلفل بده حالا با شعله زیاد تند تند تفت می دهیم تا قارچها آب نیندازند و کمی هم آبلیمو اضافه می کنیم تا رنگ قارچها تیره نشده و کوکو خوشرنگ شود حالا قارچها رو از تابه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود 

بعد در یک ظرف تخم مرغها رو شکونده کمی هم زده تا از حالت لختگی در آید و بعد قارچهای تفت داده شده سرد شده را نیز اضافه کرده بعد شوید خرد شده و آرد را نیز اضافه می کنیم  آخرش ماست رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایه کوکو یکدست شود

بعد در روغن داغ شده به صورت یکباره یا قاشقی سرخ می کنیم و نوش جان می کنیم

 سوالنکات مهم :

  1. خوب میشه از شوید خشک نیز در این کوکو استفاده کرد
  2. می تونید از مقدار کمی پنیر پیتزا در این کوکو استفاده کنید
  3. من همیشه برای دورچین کوکو از گوجه فرنگی استفاده می کنم 
  4. ماست ترش باشد بهتره