سلام اینم چهارمین پست امروز بنا به قولی که دادم زود زود دارم پست میزارم خوب این چیکن اردور رو میشه جز ساندویج های سرد و راحت به حساب آورد و میشه با قالب زدن نونها میشه در سینی فینگر فودها قرار داد به هر حال گزینه خوبی هست برای مهمانی ها و جشن و تولد و مدرسه و اداره چون نیاز به گرم کردن نداره و همه مواد داخلش هست من اگر دوباره این ساندویج رو درست کنم حتما مرغ رو درسته بدون خرد کردن در غذاساز درست می کنم من از این تعداد حدود 64 تا ساندویج به دست آوردم  


مواد لازم :

سینه مرغ ................ یک عدد

پیاز ........................ 2 عدد

قارچ ........................ 10 عدد

خیار شور ................... 150 گرم

فلفل دلمه ..................... 1 عدد

کچاب ........................ 1 قاشق غذاخوری

مایونز ......................... 2 قاشق غذاخوری

جعفری مقداری

نمک ، فلفل، زردچوبه  و آویش مقداری 

نان تست سایز بزرگ یک بسته 16 تایی

 

ابتدا سینه مرغ را با مقدار کمی آب و یک عدد پیاز و نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. طوری  که فقط 2 قاشق غذاخوری آب مرغ  اضافه بیاید. در این فاصله فلفل دلمه را در خرد کن ریخته خرد کنید من با چاقو به تکه های کوچک خرد کردم

وقتی مرغ پخته شد آن را  جداگانه همراه با 2 قاشق آب مرغ در خرد کن ،خرد کنید تا خمیری شکل شود. 

به این شکل

به آن چند برگ جعفری اضافه کرده  همراه با مرغ خرد کنید. به آن آویشن بزنید.


خیار شور را با رنده درشت یا متوسط رنده کنید. ( با خرد کن، خرد نکنید چرا که می خواهیم زیر دندان کاملا حس شود) 

به آن سس کچاب اضافه کنید.

قارچ را خرد کنید.

پیاز دوم را برداشته خرد کنید در کمی روغن تفت دهید وقتی به طلایی رنگ شد، قارچ را به آن اضافه کنید.

فلفل دلمه را به آن اضافه کرده به آن آویشن و نمک و فلفل بزنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید.

 
سپس از روی اجاق برداشته با مخلوط مرغ و خیار شور مخلوط کرده به آن سس مایونز بزنید. تمام مواد را هم بزنید تا کاملا با یکدیگر با هم مخلوط شود.

 

نان تست را بردارید و با کمک چاقو دور آن را برید تا یکدست شود.

تمام نان ها را به این شکل درست کنید.

کمی از مواد را با چاقو روی نان بمالید و در سطح نان پخش کند. سعی کنید که مواد زیاد به گوشه های نان مالیده نشود.

یک نان تست دیگر روی آن بگذارید و با دست کمی فشار دهید که به هم بچسبد.

 

سپس با چاقو به صورت مورب، دو قطر نان را برش دهید.به این شکل. طوری که از هر نان تست 4 تکه مثلثی شکل داشته باشیم.

همه ساندویچ ها را کنار هم  در ظرفی بچینید ودر یخچال بگذارید.  (خنک سرو کنید)

 

این خوراک برای مهمانی های عصرانه و جشن تولد بسیار مناسب می باشد.