با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم اینم یک شکلات یا بهتره بگم شیرینی خوشمزه که خیلی آسونه و نیازی به فر و پخت نداره و با کمترین مواد  و کمترین زمان تهیه میشه یعنی سه تا مواد پودر نارگیل و شکلات و شیر عسلی در عوض خیلی خیلی خوشمزه و پر انرژی هست و از نمونه های بیرونیش خیلی خوشمزه تره


مواد لازم:

پودر نارگیل................................... ۱۵۰ گرم

شیر عسلی................................. ۲۰۰ گرم

شکلات تلخ.........۱۵۰ گرم بلکه بیشتر!من نداشتم از شکلات معولی استفاده کردم 

طرزتهیه :

من از این قوطی های شیر عسلی الفجر داشتم

 

پودر نارگیل و شیر عسلی رو توی یه ظرف بریزین

 

و خوب هم بزنین تا مخلوط بشه…شیر عسلی در مارکهای مختلف ، رنگ و غلظت متفاوتی داره…پس خودتون چشمی ببینین که چقدر شیر عسلی لازمه تا یه خمیر داشته باشین تقریبا و شل نشه که بتونین برش بدین بعد

 

واسه همین اول نصف این مقدار شیر عسلی رو بریزین و هم بزنین و بعد اگه لازم بود بقیه رو اضافه کنین

حالا یه قالب یا ظرف مستطیل یا مربع رو ۲ لایه سلفون بکشین و از مخلوط نارگیل و شیرعسلی توش بریزین و خوب صاف کنین

 

بذارین توی یخچال تا سفت بشه…واسه کاورش به شکلات نیاز داریم که من از شکلات 60درصد آی سودا استفاده کردم پس شکلات مرغوبی هم انتخاب کنین که درنهایت طعم باونتی تون عالی باشهشکلات رو توی ظرفی خرد کنین و بذارین روی حرارت غیرمستقیم تا ذوب بشه….باونتی ها که توی یخچال سفت شده رو دربیارین و سلفون رو بکشین بیرون و با یه چاقوی بلند، به اندازه دلخواهتون برش بدین

 

البته من بعضی ها رو تو قالب شکلات ریختم 

حالا قسمت سخت کار البته به نظر من شروع میشه! هرکدوم از باونتی ها رو توی شکلات آب شده بذارین تا کاملا کاور بشن. بعد هم بیرون بیارین تا شکلات اضافیش بریزه و توی ظرفی که کاغذ روغنی یا سلفون انداختیم بذارینشون.من چون می خواستم دوباره از شکلاتهایی که از کاور اضافه موندند دوباره استفاده کنم به همین خاطر توی ظرف گذاشتم تا بعد از منجمد شدن دوباره ذوبشون کنم و استفاده کنم هرقدر شکلات آبکرده بیشتر باشه کاور کردنشون راحت تره البته من تو قالب شکلات هم ریختم یعنی ابتدا قالب شکلاتها رو با شکلات آغشته کردم بعد مواد رو ریختم

 

دونه دونه این کارو انجام می دیم تا تموم شن 

میره توی یخچال تا سفت بشه شکلات .

ببخشید البته کمی نامنظم شد چون وقت ناهار بود من چند تا کار رو همزمان عجله ای انجام میدادم 

تا همینجا هم باونتی هامون آماده ست …می تونیم بقیه شکلات آبکرده رو توی قیف با سر ریز یا مثه من توی کیسه فریزر یا زیپ لاک بریزین و وقتی شکلات سفت شد و بیرون آوردیم خطوط زیگ زاگ روشون بندازیم و بذاریم تا سفت بشه.همین….باونتی هامون آماده ست!

 

البته چون خواهر کوچیکه من زیاد شکلات دوست نداشت من برای اون شکلات کاوری رو به صورن خط چین زدم 

خیلی خیلی خوشمزه ست اینم از درون شکلات

سوالنکات مهم :

  1. راحتترین شیرینی بدون نیاز به فر و پخت این شکلات می باشد
  2. این شکلات بمب انرژی می باشد بنابراین رژیمی ها دقت کنند
  3. این شکلات خیلی خیلی خوشمزه است و ماندگاری زیادی دارد
  4. من از دوبرابر مواد ذکر شده استفاده کردم
  5. برای داشتن شکلات آب شده روان و مرغوب اجازه ندهید ذره ای آب یا بخار آب وارد ظرف شکلاتتون در هنگام ذوب به روش بن ماری شود  

 اینم از شکلات قالبی های من