سلام امیدوارم همه دوستان حالشون خوب و خوش باشه چون الان دیگه وقت آبغوره گیری و این ترشی من مناسب دیدم این ترشی خوشمزه رو اینجا بزارم این ترشی رو ماهم همراه غذا و هم در غذاهایی که نیاز به غوره تازه باشه و دردسترسمون نباشه استفاده می کنیم البته به دو صورت تهیه میشه که نسخه اصلیش با آبغوره هست و دومی با سرکه بار گذاشته میشه که با آبغوره خوشمزه تره 

 


مواد لازم :

غوره تازه از هر نوع انگوری میشه ولی انگور بی دانه بهتره

سرکه 

نمک

اندازه همه مواد به میزان لازم و متناسب هم است

طرز تهیه :

ابتدا انگورها را شسته و دونه دونه می کنیم 

بعدحبه های غوره را دوباره شسته و می گذاریم کاملا خشک شود و یا خودمان خشک می کنیم

سپس در شیشه ریخته و بعد سرکه یا آبغوره اش  را ریخته و نمکش را میزان می کنیم و در نور آفتاب قرار می دهیم تا غوره غوره عمل آید

 

 

سوال  نکات مهم :

  1. من برای خوشرنگتر شدن از سرکه سفید استفاده کردم و  جلوی نور آفتاب گذاشتم تا قهوه ای خوشرنگ شود وگرنه اختیاری است
  2. نسخه آبغوره ای این ترشی خوشمزه است و عکسش بعدا گذاشته می شود این عکسها مال سالهای قبل است
  3. نوع انگورهای مورد استفاده در اینجا به ترکی آق اوزوم(انگور سفید) هست که فکر کنم همون ریش بابا باشد باز نمی دونم شاید