سلام دوباره دیگه دارم از فعال بودن خودم تعجب می کنم تعجبخندهچون ترم تابستانی واحد برداشتم دارم برای این چند روزه که تعطیلیم تند تند پست میزارم تا جبران این چند وقت رو بکنم این کیک زنجبیلی خیلی خیلی خوشمزه و خوش عطر می باشد و مخصوص سرو در کنار چای می باشد امیدوارم تهیه کنید و در کنار خانواده نوش جان فرمایید


مواد لازم :

آرد ...............................................2.5 پیمانه

شکر .............................................1.5 پیمانه

زنجبیل ..................................... 1 ق غذاخوری

روغن مایع .............................. یک چهارم پیمانه

ماست......................................... نصف پیمانه

روغن جامد .............................. یک چهارم پیمانه 

تخم مرغ...............................................5 عدد    

بیکینگ پودر ...............................2.5 ق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده

سفیده ها را جداگانه زده

سپس شکر را اضافه خوب زده تا دانه شکر حل شود.

بعد ماست+روغن را می ریزیم

مجددا هم زده.

 

زرده ها را همرا زنجبیل درون مواد ریخته و خوب همزده 

آرد +بیکینگ پودررا الک کرده به  آرامی به مواد می ریزیم

و با لیسک به ارامی هم می زنیم

.نباید زیاد هم بزنیم کیک سفت می شود بعد در قالب چرب شده می ریزیم به ابعاد 26 در 30 من در قالب میان تهی این شکلی ریختم

در فر 160 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه می پزیم .بعد از سرد شدن برش بزنید