سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز امروز با این سوپ ساده وخوشمزه در خدمت شما دوستان عزیزم هستم این سوپ اندازه هاش تقریبا من درآوردی هست چون بابام که ترکیه سفر میکرد می اومد و از طعمهای مختلف سوپهاشون تعریف می کرد و چون این سوپ رو بیشتر می پسندید من اونقدر از اندازه هاش و موادش پرسیدم که شد این سوپ ، البته وقتی پخت و خودش چشید گفت که عین خودشه و بهتر از اوناست نیشخند البته اینم اضافه کنم که مشخصه اصلی سوپهای ترکیه استفاده از گوجه فرنگی و سیر و فلفل زیاد و ترش بودنش هست و همچنین رقیق بودن سوپشون یعنی از مواد کمی در داخل سوپ استفاده می کنند البته بازم بگم من از روی گفته های بابام و همجنین چشمی این سوپ رو پختم ولی انصافا خوشمزه و متفاوت بود 


مواد لازم :

بلغور گندم ...........................................یک پیمانه

گوجه فرنگی .............................................یک کیلو

پیاز بزرگ.....................................................یک عدد

روغن مایع ..............................................نصف پیمانه

رشته فرنگی .....................................یک مشت کوچک

جعفری خرد شده ...............................2 قاشق غذاخوری

قرص سوپ مرغ ..................................2 عدد( من نمک اضافه نکردم)

زردچوبه و نمک و فلفل................................ به میزان لازم

 

طرز تهیه :

بلغور را  دو سه بار شسته و یکساعت قبل خیس می کنیم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت می دهیم تا خوب سرخ شود

بعد بلغور را با آبش درون پیاز داغ ریخته و می گذاریم تا خوب پخته شود و کمی هم لعاب بندازد 

در این فرصت برای بهتر کنده شدن پوست گوجه فرنگی ها آنها را داخل قابلمه آب جوش ریخته و به مدت 5تا 10 دقیقه می جوشانیم

بعد آبکش کرده و زیر آب سرد گرفته و بعد شروع به گرفتن پوست گوجه فرنگی ها می کنیم

سپس درون بلندر (مخلوط کن) ریخته و میکسش می کنیم تا کاملا پوره شود

بعد درون بلغور پخته شده ریخته و می گذاریم تا خوب بجوشد و طعم مواد به خورد هم برود

در مرحله آخر رشته سوپ را اضافه کرده

و نمک و فلفلش را میزان می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند و جعفری را اضافه کرده و زیر گاز را خاموش می کنیم 

 سوالنکات مهم :

  1. اگر این سوپ را تند دوست داشتید از فلفل زیاد استفاده نمایید
  2. من به جای نمک از دو عدد قرص سوپ استفاده کردم می توانید از استاک مرغ(آب مرغ) نیز استفاده نمایید
  3. اگر گوجه فرنگی هایتان ترش نبود می توانید از مقداری آبغوره یا آبلیمو یا سرکه بالزامیک استفاده نمایید