عید ولادت حضرت امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل اعباس و امام سجاد (ع) بر همه دوستداران ایشان مبارک باد

با سلام و تبریک اعیاد شعبانیه خدمت دوستان گرامی و با وفای عزیزم حالا بعد از مدتها اومدم و اینجوری شرمندمخجالت و از این بابت از دوستان عزیزی که سر می زدند و می دیدند نیستم عذر می خواهم الان فصل امتحانات شروع شده و منم درگیر چون فصل بهار هست و چندین نوع دستور غذای بهارانه دارم که نزاشتم دیگه فقط حسرت می خورم حالا امتحانای من 29 ام خرداد تموم میشه و بعدش ماه مبارک رمضان انشالله بتونم کم و کاستی های خودم و محبتهای دوستان رو به زودی جبران کنم فعلا به مناسبت این عیدهای مبارک این دسر یا بهتره بگم شیرینی یا هر چیزی رو از من داشته باشید تا در آینده در خدمتتون باشم

بعدا نوشت : من تاریخ یادداشتم رو عوض نکردم تا ببینید که کی این پست رو نوشتم ولی چون پرشین بلاگ ایراد داشت نتونستم آپش کنم و امروز 8تیر 1394 گذاشتمش


مواد لازم :

واسه این شارلوت ، رولت میخوایم که میتونین خودتون بپزین که به نظرم اونوقت هم خسته کننده میشه و هم وقت گیر . میتونین مثل من از کیک رولی آماده بخرین که من از دو تا و نصفی کیک رولی بزرگ درنا استفاده کردم ، قیمت هر بسته اش هم ارزان هست. هم کاکائویی داره و هم ساده که من از هر دوتاش استفاده کردم .

پودر ژلاتین                  ۲ و نیم قاشق غذاخوری

آب جوش                   دو سوم پیمانه ( مخصوص شیرینی پزی )

آب سرد                     یک سوم پیمانه

آب معمولی                 یک سوم پیمانه

وانیل                         کمی

خامه                        یک پاکت ۲۰۰ میلی لیتری

موز                           ۶ عدد متوسط

شکلات چیپسی         ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

پودر قند                    ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

اول از همه پودر ژلاتین رو با سرد مخلوط کرده و بعد آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت بن ماری قرار میدیم تا شفاف بشه .

 

دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند رو با موز مخلوط و میکس کرده و سپس آب معمولی رو بهش اضافه کرده و مجددا میکس میکنیم تا یکدست بشه .

پودر ژلاتین شفاف شده رو به موز میکس شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا نیم بند بشه . ( من ۴۰ دقیقه بهش زمان دادم )

پاکت خامه رو باز کرده و آبش رو دور ریخته و خامه رو با دو تا سه قاشق غذاخوری پودر قند و کمی وانیل ، تو یه ظرف فلزی مخلوط کرده و تو فریزر میذاریم تا کمی ببنده و هر ده دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده و هم میزنیم و دوباره تو فریزر قرار میدیم . بعد از نیم ساعت ظرف خامه رو از فریزر خارج کرده و با همزن میزنیم تا خامه کاملا فرم بگیره و جای پره های همزن رو خامه باقی بمونه. 

حالا مخلوط موز رو از یخچال خارج کرده و خامه ی فرم گرفته شده و سپس شکلات چیپسی رو باهاش مخلوط میکنیم تا یکدست بشه .

ته یه ظرف مناسب رو کیسه فریز گذاشته و رولت ها رو که به یه اندازه برش زدیم ، تو کف و کناره های ظرف میچینیم و تا حد امکان فضاهای خالی رو با تکه های رولت پر میکنیم .

   

کرمی که آماده کردیم رو روی رولت ها ریخته و مجددا روش رو با رولت میپوشونیم . اضافه های کیسه فریزر رو روی دسر کشیده و به مدت ۶ تا ۷ ساعت تو یخچال قرار میدیم تا کاملا ببنده و بعد تو ظرف سرو قرار میدیم .

 

 

 

اینم شارلوت بعد از برش زدن  

 

 

منبع : می نویسم برای تنها دخترم تینا