با سلام خدمت دوستان عزیزم با یک ترشی یا به عبارت بهتر شور بی نظیر در خدمت شما هستم این ترشی متعلق هست به آذربایجان هست و ما ترکها اکثرا آن را در فصل پاییز درست می کنیم ایت ترشی یا شور خیلی خیلی خوشمزه است و ما اکثرا این را به همراه غداهایی مثل "اریشته پلو " و یا "قوورما شورباسی" می خوریم و بسیار لذیذاست در ضمن در مورد این ترشی از خیر اصول تغذیه مثل سمی بودن گوجه کال و ...بگذرید


مواد لازم:

گوجه فرنگی سبز یا نارس ..........................یک کیلو

فلفل قلمی تند.........................................2- 3 عدد

نعناع تازه..............................................یک دسته کوچک

نمک........................................................به میزان لازم

سرکه ........................................................... یک لیوان

آب....................................................................3 لیوان

 

طرزتهیه:

ابتدا گوجه ها را درون آب جوش ریخته و چند دقیقه می جوشانیم تا تلخی آن از بین رفته و کمی نرم شود سپس درون یک سبد گذاشته تا آب اضافی آن خارج شودو خنک شود بعد درظرف مخصوص ترشی و یا هر چیز دلخواهی نعناع تازه ها را ته ظرف چیده سپس گوجه ها را می چینیم و بعد فلفلها را پس از آن آب و سرکه را مخلوط کرده وروی گوجه ها می ریزیم تا ظرف پرشود بعد دو سه روز دمای اتاق نگه می داریم سپس حدود 2 هفته در جای خنک می گذاریم تا ترشی مان جا بیفتد نوش جان

 

 

 

نکات مهم:

  1. این ترشی بسیار خوشمزه در کنار همه غذاها مخصوصا انواع شوربا های آدربایجانی و انواع غداهای اریشته ای لذیذ است
  2. بهتر است از گوجه کال های کوچک استفاده کنید
  3. میزان نمک بستگی به خود شما دارد ولی طوری باشد که کمی شور بزند