میلاد امام یازدهم حضرت امام حسن عسگری (ع) مبارک

با سلام و تبریک روز ولادت امام حسن عسگری (ع) به مناسبت این روز فرخنده این رولت خوشمزه را تقدیم شما عزیزان می کنم البته این رولت جز آموزشهای حضوری من هست ولی به خاطر این عید بزرگ تقدیم همه شما عزیزان می کنم البته توضیحی در مورد این رولت بهم و اینکه در عین حال که مثل کیک یا بهتره بگم کلوچه نرم هست ولی خیلی هم ترد است و حتما از خوردنش لذت می برید 


مواد لازم:

آرد ..................................................................2.5 پیمانه

شکر ................................................................نیم پیمانه

کره آب شده .....................................................نیم پیمانه

ماست سفت ...................................................نیم پیمانه

بیکینگ پودر ..........................................2.5 قاشق چایخوری

تخم مرغ ................................................................یک عدد

 

مواد لازم جهت داخل رولت:

گردوی ریز خورد شده.............................................نیم پیمانه

دارچین ...................................................یک قاشق غداخوری

پودر هل...................................................یک قاشق چایخوری 

شکر.....................................................................نیم پیمانه

سفیده تخم مرغ .......................................................یک عدد

رویه رولت:

زرده تخم مرغ ............................................................یک عدد

کنجد.........................................................................مقداری

 

 طرز تهیه:

اگر ماست سفت دارید که هیچ ولی اگر مثل من تو خونه تهیه  می کنید 5 - 6 ساعت قبل ماست شیرین را در کیسه ریخته و بگذارید تا چکیده شود

بعد از اینکه همه مواد را حاضر کردید در ظرفی تخم مرغ را به همراه شکر و کره می زنیم تا یکدست شود 

ماست را اضافه کرده مخلوط می کنیم 

در آخرآرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده مخلوط می کنیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد اضافه می کنیم 

خمیر را به مدت یک ساعت کنار می گذاریم بعد خمیر را دو قسمت می کنیم ولی چون سینی من بزرگ بود یک رولت بزرگش کردم ولی به همان ضخامت البته تو شکل ظایینی برای نشون دادن دو تا کردم

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر نیم سانتیمتر باز می کنیم اگر تونستید به صورت مستصیل درش بیارید که خوبه ولی اگه نه اشکالی نداره در آخر بعد از رول کردن خمیر یک کم از دو سر رولت رو برش می دهیم تا تمیز دربیاد


روی خمیر را سفیده تخم مرغ مالیده گردو ،دارچین ،هل و شکر مخلوط شده را روی آن می پاشیم 

رولت را لوله کرده کمی زرذه تخم مرغ می مالیم و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت طبخ می کنیم و اگر رویه رولت طلایی نشده بود گریل را روشن می کنیم تا طلایی شود 

بعد از سرد شدن کامل برش می زنیم 

 

سوال  نکات مهم:

  1. ماست باید حتما شیرین و آب گرفته شده باشد در غیر اینصورت نان رولت ترک می خورد
  2. در ترکیب مواد داخل رولت اصلا دست نزنید ترکیبی فوق العاده خوش عطر و خوشمزه است