با سلام خدمت تمامی دوستان اینبار اومدم با کیک اسفناج که بار اول که خودم شنیدم اینجوری شدم زبان ولی چون دستورش رو از تلویزیون تماشا میکردم ودیدم که ظاهرش خوب شد و فقط طعم مجهول بود درست کردم که عالی عالی بود و مورد رضایت من و اطرافیان ما فکر میکردیم که بوی اسفناج میده که اصلا معلوم نبود و یک لطافت خیلی خاصی به کیک داده یود و واقعا خوشمزه بود و مناسبه برای زمانی که می خواهیم کیکمان رنگ سبز داشته باشد فقط من خودم یک کمی زمان پختش رو طولانی کردم برای امتحان که رنگ سبز رویه اش کمی طلایی تر شد که اینهم دست خودمون و دلخواهی هست که می تونید زودتر از فر خارج کنید و ازاین کیک میشه تو کیک هندوانه استفاده کرد بدون استفاده از خامه سبز رنگ و .. و دستور این کیک از برنامه آشپزی سحرلر شبکه سهند آذربایجان شرقی هستش


مواد لازم:

روغن مایع ..........................................................یک پیمانه

پوره اسفناج.....................................یک پیمانه حدود 250 گرم

آرد ...............................................................  2.5 پیمانه

تخم مرغ.............................................................. 4 عدد

شکر............................................................. 1.5 پیمانه

شیر ...............................................................یک پیمانه

بیکینگ پودر ..............................................1.5 ق چایخوری

پودر پسته ...........................................بری تزیین 2-3 ق غ

 

طرز تهیه :

ابتدا پوره اسفناج را تهیه می کنیم حدود نیم کیلو از برگهای جوان اسفناج را که تمیز کرده ایم

را در یک تابه می گذاریم

البته بدون آب تا بپزد اسفناج خودش به اندازه کافی آب می اندازد بعد از اینکه آب اسفناج کامل کشیده شد

در مخلوط کن یا غذاساز یا دست و هرچی میکسش می کنیم تا به شکل پوره در آید و می گذاریم تا خنک شود

در این میان شروع به مخلوط کردن مواد کیک می پردازیم :

تخم مرغ ها را شکسته و با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید

بعد اسفناج را اضافه کرده و هم می زنیم تا پوره خوب مخلوط شود

و بعد شیر را نیز اضافه میکنیم و هم می زنیم

سپس روغن مایع رااضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم

در ظرف خشکی آرد و بیکینگ پودر را 3 بار باهم الک می کنیم و سپس به مایع کیکمون اضافه می کنیم و با لیسک هم می زینم

و در فر 180 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده به مدت 50 الی 60 دقیقه می پزیم

 

 

 

 سوال نکات مهم:

  1. این کیک یک کیک بدون بو هست چون اسفناج اصلا بویی به کیک نمی دهد بنابراین اگر خواستید می توانید در هنگام اضافه کردن شکر کمی هم وانیل اضافه کنید
  2. درجه فر ها و مدت زمان پخت کیک ها متفاوت است بنابرای برای آگاهی از پخت کیکتون از سیخ چوبی استفاده کنید
  3.  هرگز در 20 دقیقه اول پخت کیک در فرتان را باز نکنید چون پف آن می خوابد
  4. این کیک در فر و فر برقیو ماکروفر و کیک پز برقی و تابه رژیمی و کاپ کیک و حتی در قابلمه با شعله کم قابل پخت است
  5. می توانید رنگ کیکتان را کمی سبز تر از کیک من از فر زودتر خارج کنید
  6. حدودا نیم کیلو اسفناج پاک نشده یک پیمانه پوره اسفناج به دست می دهد ولی شما خودتان به طور تجربی امتحان کنیدکه  چقدر پوره به د