سلام مجدد بعد از آموزش تهیه پودر برزک حالا نوبت می رسد به کاچی برزک سیاه که خواسته بودید البته بگم که این غذا مقوی و انرژی زاست و یک طعم مایل به تلخی دارد که مثل طعم شکلات مطبوع است البته اینهم بگم که اصل این کاچی با روغن حیوانی و دوشاب (شیره انگور) است که میشه شکر و روغن مایع یا کره را جایگزینش کرد و یا نصف نصف از هرکدوم انتخاب کرد در ضمن حلوای برزک مثل این هست فقط در آخر یک کم غلیظتر هست ولی بنا به اصرار دوستان عزیز یک پست جداگانه بهش اختصاص میدم و اینکه "قویماق " معادل فارسیش همون کاچی هست


موادلازم:

پودر برزک سیاه ................................................................ 3 قاشق غذاخوری

روغن مایع یا بهتر است حیوانی باشد (ساری یاغ).....................3 قاشق غذاخوری

آرد.....................................................................................2 قاشق غذاخوری

شکر...................................................................................3 قاشق غذاخوری

دوشاب(شیره انگور)..............................................................3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا آب را درون قابلمه یا شیر جوش ریخته بعد شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس دوشاب را نیز اضافه کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد

در این فرصت:

روغن را درون قابلمه ریخته و می گذاریم در حرارت ملایم داغ شود سپس آرد را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خوش آرد بلند شود ولی زیاد از حد تفت نمی دهیم تا تغییر رنگ  زیادی بدهد

حالا پودر بزرک را اضافه کرده و یک کم تفت می دهیم

بعد سریع مخلوط کرده  و دوشاب را آرام آرام اضافه کرده و هم میی زنیم تا کمی غلیظ شود و شیره به خورد کاچی برود و در غلظت مورد نظر برمی داریم البته باید به اندازه فرنی باشد حالا کاچی ما اماده است


 

سوال  نکات مهم:

  1. طعم این کاچی کمی به تلخی می زند 
  2. این کاچی از از کاچی معمولی خیلی مقوی تر است
  3. می توانید با کره یا روغن حیوانی تهیه کنید
  4. ما به غلیظ این تره (حلوا) میگیم که حالا بعدا آموزش می دهم
  5. می توانیم این کاچی را به تنهایی با شکر و یا دوشاب و یا هر دو درست کنیم