میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)  مبارک باد

با سلام و تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع)امروز آش کلم برگ را که مخصوص پانزدهمین روز ماه مبارک رمضان است را می گذارم البته سعی کردم دیروز این اش را بذارم ولی متاسفانه نشد ما از قدیم تو آذربایجان رسم داریم که حتما برای افطاری روز پانزدهم آش کلم بپزیم حالا تو تابستونها کلم برگ و در فصول سرد آش کلم قمری (داش کلم) حالا زیاد نمی دونم ولی فکر کنم خاصیت کلم برای دستگاه گوارش بدن خاصیت خیلی زیادی داره که می پختند حالا چون عجله دارم بعدا راجع بهش زیاد می نویسم راستی تو زبان ترکی 15 یعنی اُون بِش قراره برای ولادت امام حسن (ع) یه نوع رولت بگذارم منتظر باشید 


مواد لازم :

بلغور ......................................١ لیوان

نخود....................................نصف لیوان

کلم برگ خرد شده.........................١ لیوان

سبزی آش..................................... یک کیلو

 (شامل تره،گشنیز،شوید،جعفری وکمی اسفناج)

پیاز و نعناع داغ .........................۴ قاشق غذاخوری

ماست یا کشک ...................................به میزان لازم

نمک و زردچوبه و فلفل .............................به میزان لازم

روغن ................................................۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس می کنیم

بعد بلغور را همراه ٣ لیوان و آب و روغن  ونمک را درون قابلمه ریخته و می گذاریم تا کمی بپزد سپس نخود و لوبیا را به آن اضافه می کنیم تا خوب بپزد

 

در مرحله بعدکلم برگ خرد شده را اضافه می کنیم و میگذاریم تا کلم برگ نیز بپزد

 

در مرحله بعدی سبزی خردشده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا بپزد

 

بعد آب مرغ یا قلم را اضافه می کنیم تا همراه سبزی که پخته می شود به خورد آش برود

بعد نمک و فلفل آن را میزان کرده و از روی گاز بر می داریم وبا ماست یا کشک و نعناع داغ و.. نوش جان می کنیم

 

 

                          

     

 {#emotions_dlg.e2} نکات مهم :

  1.  اگر از قرص سوپ استفاده می کنید دقت کنید که میزان نمک را رعایت کنید چرا که آش شور می شود
  2. در حین پخت آش را هر از گاهی هم بزنید چرا که هم نزدن آش باعث می شود آش ته بگیرد
  3. سبزی بدون پاک کردن یک کیلو است
  4. برای تزیین آش می توانیدکشک را درون قیف خامه زنی یا کیسه فریزر بریزید و به دلخواه آش را تزیین کنید