آلوچه ترد

سلام در ادامه خوراکی های بهارانه این آلوچه ترد شده را تقدیم می کنم به شما این روش قدیمی که از روزگاران خیلی قدیم در منطقه ما رسم بوده یه جور پوک و ترد کردن گوجه سبز بوده که بتونند راحت آلوچه رو بخورند و سفتی آلوچه رو بگیرند وآبدار و طعم دارش کنند به هرحال خیلی ساده است


مواد لازم:

آلوچه................................به میزان دلخواه

نمک......................................در حد معمول

 

طرز تهیه : 

ابتدا گوجه سبز ها رو شسته در یک ظرف می ریزیم

بعد رویشان نمک ریخته

سپس روی ظرف با پارچه یا سلفون  پوشانده و یا درب ظرف را گذاشته

و شروع می کنیم دو طرف ظرف را با دست بالا پایین حرکت می دهیم تا نمک خوب به خورد آلوچه برود و آلوچه آبدار و ترد شود به همین سادگی

 

سوال   نکات مهم:

می توان از انواع آلوچه و ادویه مثل فلفل نیز استفاده کرد


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همه غذاها , غذاهای آذربایجانی , بهارانه , تنقلات


تاريخ : دوشنبه ۱۳٩٢/۳/٦ | ۱٢:٠۱ ‎ق.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()