السلام علیک یا فاطمه الزهرا (س)

با سلام  و عرض تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) حضور همه شما دوستان عزیزم با یک حلوای مناسبتی و خیلی خوشمزه در خدمتتون هستم این حلوا بسیار طعم مطبوع و خوبی داره و میشه در انواع قالب وشکل درستش کرد


مواد لازم:

هویج................................................. 450 گرم یا 5 عدد درشت

آرد .........................................................................یک پیمانه

روغن ......................................................................یک پیمانه

شکر........................................................................یک پیمانه

آب ....................................................................دو سوم پیمانه

گلاب ................................................................یک سوم پیمانه

زعفران غلیظ .................................................3 قاشق غذاخوری

هل ..........................................................نوک قاشق غذاخوری

 

 طرز تهیه:

اول هویج رو با آب میذاریم خوب بپزه، پوستشو میکنیم و پوره اش میکنیم


آرد رو الک میکنیم و توی تابه روی حرارت میذاریم تا بوی خامیش بره و خیلی کم تغییر رنگ بده

روغن رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

بعد هویج و شکر و هل رو میریزیم و همش میزنیم

آب و گلاب و زعفران رو میریزیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه

وقتی حلوا جمع شد و به دیواره قابلمه نچسبید آماده است

اگه میخواین بریزین تو قالب همین جوری داغ بریزین و با قاشق خوب فشار بدین و چند دقیقه صبر کنین 



سوال نکات مهم:

  1. من در قالب ریختم شما میتوانید در ظرف مورد نظر ریخته و رویش را بامهر های مخصوص شیرینی و یا به دلخواه نقش بزنید
  2. چون شیرینی این حلوا متوسط است خیلی خوشمزه است و زود دل رو نمی زنه
  3. من این حلوا رو از تستری های عزیز یاد گرفتم با این تفاوت که عسل و خامه رو حذف کردم ولی با این حال اونقدر خوشمزه شده بود که خیلی زود خورده شد و من نتونستم از برشش عکس بگیرم