با سلام مجدد و آرزوی قبلولی نذری هاتون دوستانی که در مورد شله زرد قالبی سوال داشتند باید بگم که به دو روش با پودر ژلاتین و بدون آن درست می شود نوع پودر ژلاتینش را بعدا میگم ولی اینو بدون ‍ژلاتین درست کردم چون برنج نشاسته داره و اصولا غذاهایی که توش نشاسته هست خیلی زود می بنده مثل مسقطی و باسلوق و..و شله زرد هم از این مر مستثنی نیست 


بعد از اینکه شله زردتون را پختید طبق اینجا می گذارید تا کمی خنک شود بعد درون قالب مورد نظر ریخته و درون یخچال گذاشته به مدت 2 الی 3 ساعت سپس در ظرف موردنظر بر می گردانیدالبته قالب من سیلیکونی بود بعد با دارچین و خلال تزیین می کنید

بقیه رو هم با شابلون و دست تزیین کردم