با سلام و آرزوی عمر طولانی همچون شب یلدا برای شما عزیزان خوب شاید وقتی این پست را می بینید بگید که اینکه حاضریش تو بازار هست و نیازی نیست که اینهمه به خودمون زحمت بدیم چیزی که با 800 تومن درست میشه ولی باور کنید این ژله به اندازه ای خوشمزه بود که همه ازش خیلی تعریف کردند و گفتند که مزه میوه تازه رو میده به هرحال می تونید برای تمام میوه ها امتحان کنید 


مواد لازم:

آب انار..............................................4 لیوان 

شکر...............................................100 گرم

پودر ژلاتین..............................2 قاشق غذاخوری

آب ......................................یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا پودر ژلاتین را به همراه آب به روش بن ماری ذوب می کنیم تا شفاف شود

بعد آب انار را درون یک ظرف بزرگ ریخته و سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر حل شود

سپس پودر ژلاتین که کمی خنک شده را به موادمان اضافه می کنیم و هم زده تا مواد کامل حل شود 

سپس در قالب مورد نظر ریخته و به مدت 5 الی 6 ساعت درون یخچال می گذاریم تا ببندد

می توانید قبل از ریختن ‍ژله درون قالب از دونه های درست انار درون قالب ریخته و سپس ‍ژله را روی آن ریخته تا یاقوتی شوند

 

 سوال نکات مهم:

  1. اگر از شکر بیشتری استفاده کنید ‍ژله بسته نمی شود و یا دیر می بندد
  2. بهتر است برای بهتر جدا شدن ‍ژله از قالب آن را کمی با کره چرب کرده و سپس  شکر پاشی کنید
  3. برای راحت جدا کردن ‍ژله از قالب ابتدا دور آن را با کارد جدا کرده و سپس به مدت 20 الی 30 ثانیه ظرف را درون آب گرم گذاشته و سپس قالب را در ظرف مورد نظر بر می گردانیم
  4. می توانید ژله را در ظرفهای تک نفره بریزید که زمان بسته شدن خیلی کم می شود
  5. برای تهیه آب انار می توانید از آب انار های طبیعی حاضر بدون شکر استفاده کنید یا انار را خودتان دون کنید وآبش را بگیرید که حدو 1.5 الی 2 کیلو کافی است
اینهم از بالا