با سلام حضور دوستان عزیزم هنوز هلو تو باز موجود هست و من غنیمت دونستم تا قبل از ترشی های پاییزی این مربا را بذارم البته این مربا در شکلهای مختلف درست میشه و فعلا این شکل ساده رو داشته باشید تا بعد وهمانطور که می دونید انواع هلو را داریم هلو زعفرانی و هلو هسته جدا و هلو سفید بزرگ و کوچیک که هلو های ما چون از اون سفید های کوچیک بودو مقدارش هم زیاد ، من مجبور شدم مربا درست کنم 


مواد لازم:

هلو رسیده..............................................2 کیلو

شکر.............................................حدود یک کیلو

جوهر لیمو.............................نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

اول از همه هلو ها راشسته و پوست کنده و از وسط نصف یا چهار قاچ می کنیم البته اگر هلو هایتان بزرگ بود می توانید قالب بزنید

بعد در یک ظرف لایه لایه شکر و هلو را بریزد تا زمانی که روی هلو ها با شکر پوشانده شود و می گذاریم حدود 4 الی 5 ساعت تا هلو آب بیندازد و شکر ها آب شود البته در دمای محیط

بعد از 4 ساعت اینطوری می شود

حالا درون قابلمه ریخته و می گذاریم روی حرارت تا جوشیده و شربتش به قوام آید

حالا در مرحله آخر کمی جوهر لیمو را در آب مربا حل کرده و درون مربا می ریزم 

بعد از این که چند جوش زد مربای ما آماده است

از این مربا شربت زیادی به دست می آید و چون عطر خوبی دارد می توانید کمی از شربت آن را برداشته و کمی جوشانده و شربت هلو داشته باشد که خوش عطر است

مربای هلو از نزدیک

 

سوال  نکات مهم:

  1. چون عطر و بوی هلو فوق العاده است نیازی به اضافه کردن اسانس نیست
  2. جوهر لیمو در اینجا برای دو منظور استفاده می شود هم برای جلوگیری از شکرک زدن و هم برای دادن طعم ترشبه مربا که طعمش با شیرینی مربا عالی میشه
  3. مقدار شکر را به این دلیل حدود نوشتم که معیار همان لایه  لایه ریختن شکر است و تا زمانی که روی هلو ها پوشیده شود