"عید سعید قربان بر همگان مبارک"

با سلام و تبریک و تهنیت این عید بزرگ برهمه قبلا گفته بودم که رسم ما تو آذربایجان اینه که توی عید قربان ناهار حتما با گوشت قربانی تازه کوفته داشته باشیم برای دیدن اینجا کلیک کنیدو اما در مورد کرم که قصد دارم تا یک دسر بسیار خوشمزه را به شما معرفی کنم که طعمش خوبه و کمی متفاوت البته این کرم را بدون مغز گردو هم میشه درست کردکه من اضافه کردم تا خوشمزه بشه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید


مواد لازم:

شیر.......................................... یک لیتر

آرد...............................................نصف پیمانه

نشاسته..............................یک قاشق چایخوری

آب..................................................دو پیمانه

کره .................................................100 گرم

تخم مرغ..............................................2 عدد

وانیل ................................................مقداری

شکر........................................یک و نیم پیمانه

گردو ،کاکائو و زعفران ................... به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت خیلی کم می گذاریم تا بجوشد

در قابلمه دیگری آب را ریخته

بعد کم کم آرد و نشاسته را اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود

بعد وانیل را اضافه کرده و تخم مرغ را نیز اضافه کرده و هم می زنیم

سپس شکر را اضافه کرده و دوباره خوب هم می زنیم

بعد مواد مخلوط شده  را به شیر اضافه می کنیم و خوب هم زده تا همه مواد یکدست شود

بعد روی حرارت گذاشته تا مانند فرنی شود البته کمی سفت تر از فرنی

بعد از روی اجاق برداشته و سپس گردوی نیم کوب شده و کره را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کره با حرارت مواد آب شود

 

بعد مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده بعدبه یک قسمت زعفران و به یک قسمت پودر کاکائو و قسمت دیگر را سفید نگه می داریم 

سپس قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و شکرپاشی کرده و بعد به دلخواه از هر سه رنگ به ترتیب درون قالب ریخته و سپس داخل یخچال می گذاریم و چند ساعتی می گذاریم تا خوب ببندد مثل ژله 

البته میشه بدون ترکیب و تکی هم درست کرد من با ترافل و اسمارتیز تزیین کردم و یا در قالب های شکل دار ریخت که توی همه قالبها امتحان کردم 

این هم سفید تک

اینهم مخلوط سفید و زعفرانی به صورت قاطی شده و در هم

اینهم کاکائویی جداگانه

 

 

 اینهم لایه ها از نمای نزدیکتر

 

 

سوال نکات مهم:

  1. این کرم مثل ژله خیلی زود میبنده و علاوه بر اون جلوی حرارت مقاومه و بدون یخچال هم قابل نگهداری هست ولی خنکش خوشمزه تر هست
  2. می توانید این کرم را بدون رنگ هم درست کنید یا از رنگهای خوراکی ژله ای استفاده کنیدو به رنگ دلخواهتان در بیاورید