با سلام من اومدم با یک موس جدید ولی وقتش گذشته پس چرا گذاشتم دلیلش اینه که دوستان زیادی شاید هرروز میاند تو وبلاگ و خواستار آموزش سوفله و موس هستند من هم قصد داشتم بذارمش برای سال بعد اگر زنده ماندیم ولی به اصرار دوستان میذارم البته میشه با قیسی نیز درستش کرد که اگر دوستان خواستارش بودند اطلاع بدند البته من الان وقتی اینو میذارم  اینجوری هستم خجالتولی طعمش جدید و خوبه در ضمن دوستان عزیز اگر پیامی دارید لطفا تو قسمت نظرات بذارید بعد به غیر از فرستادن عکس های آشپزی تون از ایمیل استفاده نکنید لطفا


مواد لازم:

پوره زردآلو .......................................یک پیمانه

آب.................................................یک پیمانه

پودر شکر.......................................نصف پیمانه

پودر ژلاتین .............................2 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته...............................نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا به روش بن ماری پودر ژلاتین و یک چهارم پیمانه از آب را حل می گکنیم تا شفاف شودو می گذاریم کمی خنک شود

پودر شکر و مابقی آب را مخلوط کرده تا پودر شکر کاملا حل شود

بعد پوره زردآلو را به مخلوط شکر اضافه کرده و خامه را روی مواد ریخته و مخلوط می کنیم و سپس ژلاتین را اضافه کرده و مخلوط می کنیم 

مایه آماده شده را درون قالب یا ظروف یک نفره ریخته در یخچال قرار می دهیم تا بسته شود سپس به دلخواه یا با خامه و میوه و چند برگ نعناع تزیین می کنیم

یا در درون زردآلوهایی که هسته اش را خارج کردیم ریخته به صورت لقمه ای مصرف می کنیم

سوال  نکات مهم :

  1. برای پوره کردن زردآلو بهتر است پوست نازک زردآلو ها را جدا کرده و در مخلوط کن پوره کنید
  2. می توانید برای تهیه پودر شکر شکر را آسیاب کنید