با سلام خدمت شما دوستان عزیزم و ممنونم از همه دوستانی که نگران نبود من تو محیط مجازی بودند و اما در مورد لواشک که قرار بود زود بزارمش ولی به دلیل ذکر شده موند حالا شما می تونید از هر میوه ای انتخاب کنید من از بین لواشک ها اینو خیلی دوست دارم حالا اگر میوه مورد نظر در دسترس نبود بمونه واسه سال بعد 


مواد لازم:

انواع میوه شامل زردآلو ,گوجه سبز ,آلبالو و .....

آب

نمک

نایلون مخصوص لواشک

طرز تهیه: 

ابتدا دم آلبالو و هسته زردآلو را میگیریم و بعد همه میوه ها را درون قابلمه مناسبی ریخته و تا نصف قابلمه آب می ریزیم به حدی که میوه ها خوب بپزند اگر آب کم بود دوباره آب بریزید

سپس صبر می کنیم تا محتویات قابلمه خنک شود

بعد درون سبد یا آبکش متناسبی ریخته و بوسیله دست یا قاشق از صافی رد می کنیم و تفاله هاش را دور می ریزیم

بعد نمک را اضافه کرده و هم زده و شوری آن را میزان می کنیم 

سپس درون سینی نایلون انداخته و مواد لواشک را به قطر نیم سانت پهن می کنیم

 

حالا سینی را جلوی آفتاب یا در جایی گرم قرار می دهیم تا خشک شود

بعد به شکلهای مورد دلخواه برش می دهیم

سوال  نکات مهم:

  1. لواشک نباید زیاد غلیظ باشد و در حد ماست شل چون باعث زود خشک شدنش هم می شود اگر غلیظ بود کمی اب قبل از ریختن نمک اضافه کنید
  2. من به خاطر اینکه بچه ها بیشتر مشتری لواشک هستند به شکلهای مختلف برش دادم
  3. اگر نایلون پیدا نکردید از نایلونهایی که برای جلد کردن کتابها ازش استفاده می کردیم استفاده کنید یا سینی را چرب کنید و مایه لواشک را توش بریزید
  4. لواشک من بعد از یک روز خشک شد
  5. اگر لواشک را جلوی آفتاب ی گذارید برای جلوگیری از نشستن گرد و غبار روی لواشک چیزی مثل توری روش بندازید