با سلام امروز با مربای آلبالو در خدمت شما هستم البته تو آذربایجان کلمه خشاب به جای مربای آلبالو کاربرد دارد و همه با این نام می شناسند و بعد از شربت آلبالو نوبت می رسد به مرباش که وابسته به شربت هست البته می تونید بدون شربت هم درست کنید یعنی شکرش رو کمتر از مقدار گفته شده تو شربت آلبالو بریزید ودر نتیجه آب کمتری پس داده و زود به قوام بیادحالا چون دوستان زیادی مربای آلبالو را خواسته بودند من میذارم تا پست بعدی آلبالو پلو رو بذارم در ضمن آلبالو به زبان ترکی میشه " گیلَ نار = ghilanar " که فکر کنم البته به نظر خودم چون شبیه دونه های انار بوده به این اسم معروف شده 


 مواد لازم:

آلبالو شربت گرفته شده............................از 2 کیلو آلبالو درسته

شکر....................................................................1.5 پیمانه

طرز تهیه :

بعد از اینکه شربت رو تهیه کردیم به این روش حالا آلبالویی که به همراه کمی شربت نگهداشته بودیم به همراه شکر روی شعله گاز میذاریم تا بجوشد و شکر حل شود

بعد از اینکه شکر حل شد و شربت آلبالو به قوام آمد مربای ما آماده است

 

 اینهم مربا توی شیره اش

 سوال نکات مهم:

  1. منظور از آلبالوی شربت گرفته همون مقدار اولیه است که برای گرفتن شربتش لازمه و گرنه احتیاجی به وزن کردن نیست
  2. این مربا زود به قوام میاد و سعی کنید موادش به اندازه باشد وگرنه اگر شکرش کم باشد و زود به قوام نیاید رنگ مربا کدر می شود
  3. این مربا که تو آذربایجان به اسم خشاب معروفه با کته و برنج خالی بسیار خوشمزه است