دونات

با سلام امروز با یک شیرینی خوشمزه که خودم خیلی خیلی دوست دارم در خدمتتون هستم به قول خواهرم دونات یعنی پیراشکی بدون کرم امیدوارم این شیرینی رو درست کنید و در کنار خانواده با شیرین کامی میل فرمایید


 مواد لازم:

آرد .........................................................حدود 4 پیمانه

ماست..........................................................یک پیمانه

شکر ............................................................یک پیمانه

مایه خمیر........................................یک قاشق سوپخوری

آب ولرم.................................................یک چهارم پیمانه

تخم مرغ .............................................................3 عدد

وانیل................................................نصف قاشق چایخوری

نمک..........................................یک چهارم قاشق چایخوری

گلاب ...................................................3 قاشق سوپخوری

کره آب شده...............................................یک سوم پیمانه

 

طرز تهیه:

مایه خمیر را به همراه آب ،یک قاشق سوپخوری آرد ،یک قاشق چایخوری شکر درون ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و یک ربع کنار می گذاریم تا ور بیاید

 

            

بعد تخم مرغها را درون یک ظرف بزرگ شکسته و به هراه گلاب و وانیل می زنیم تا یکدست شود

نمک ،شکر ،ماست و کره آب شده خنک را اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم

 مایه خمیر ور آمده را روی مواد قبلی می ر یزیم

بعد به تدریج آرد را اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر باید خمیری کاملا نرم و لطیف باشد بعد با محافظ رویش را پوشانده 

و حدود سه ساعت در جای گرم می گذاریم تا حجم آن دو برابر شود

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به قطر یک سانتیمتر باز کرده و با قالب گردو یا دهانه کاسه قالب زده بعد با قالب گرد کوچک وسط آن را قالب می زنیم 

دوناتها را کنار گذاشته روی آنها را با پلاستیک می پوشانیم 

بعد از نیم ساعت دوناتها را در روغن داغ فراوان با حرارت متوسط سرخ می کنیم 

بعد از سرد شدن کامل آنها را در مدلهای مختلف با سس شکلات و پودر قند و پودر نارگیل و پسته تزیین می کنیم                        

            

 

 

سوال  نکات مهم:

  1. تمامی نکات ذکر شده را رعایت فرمایید
  2. برای جلوگیری از هدر رفت رغن آن را در یک ظرف گود کوچک ریخته تا به راحتی سرخ شود 
  3. سعی کنید قالب کوچک و بزرگتان مناسب باشد 
  4. به زودی دستور سس شکلات را خواهم گذاشت

 

                                                خوشمزه   نوش جانخوشمزه


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همه غذاها , شیرینی و شکلات


تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٤/٢٤ | ۱:٠۸ ‎ق.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()