با سلام و آرزوی شاد کامی برای شما دوستان عزیز ژله ای که ملاحظه می فرمایید طرز تهیه اش بسیار راحت و خیلی خوشمزه می باشد امیدوارم کسانی که با ماست میونه خوبی دارند از درست کردن و خوردن این ژله لذت ببرند


مواد لازم:

ماست............................................................ 640گرم

پودر شکر .........................................................100 گرم

آب.......................................................6 قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش.......................................................یک عدد

پودر ژلاتین...............................................2 قاشق غذاخوری

انواع مغز(گردو و فندوق و ..)پودر شده.........................100 گرم

عرق بهار نارنج.......................................... 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری  حل می کنیم

پودر شکر ،ماست و آب لیمو ترش را می زنیم تا یکدست شود

پودر گردو فندق را اضافه کرده و سپس ژلاتین حل شده و عرق بهار نارنج را کاملا مخلوط می کنیم

مایه را درون قالبی که با کره چرب کرده و شکر پاشیدیم ریخته و درون یخچال به مدت 6 الی 7 ساعت می گذاریم تا بسته شود سپس برگردانده و تزیین می کنیم

 

 

 سوال نکات مهم:

  1. به جای عرق بهار نارنج می توانید از اسانس مورد دلخواهتان مثل گلاب یا وانیل استفاده کنید
  2. برای برگرداندن ژله ابتدا دور قالب را با کارد آزاد کنید و سپس به مدت 30 ثانیه درون ظرف محتوی آب گرم قرار دهید تا به راحتی جدا شود
  3. بن ماری همان حل کردن روی بخار آب است
                                          اینهم از برش خورده اش
منبع: هنر شیرینی پزی شقایق تالیف و ترجمه خانم فرانک حاج حسنی