لاسی انبه

با سلام خدمت شما دوستان عزیزم هدف من از درست کردن این نوشیدنی توفیق اجباری بود چون اگر شما هم یک جعبه انبه رسیده دستتون می رسید و هر لحظه احتمال خراب شدنش بود چی کار می کردید پس مثل من دست به دامن اینترنت و کتابهای آشپزی و اختراعات خودت می شدی تا هر آنچه که با انبه میشه درست کرد و امتحان کنی که چند نوعش رو من درست کردم و به مرور زمان میذارم این لاسی رو هم از عینا از وبلاگ طیبه عزیز "کارگاه آشپز سازی" براتون کپی کردم که استفاده اش روببرید و اما در مورد لاسی:
لاسیLassi یه نوشیدنی معروف هندیه که از ترکیب ماست و شیر با ادویه ها درست میشه. توش نمک و فلفل سیاه و زیره و زردچوبه و ... میریزن و با غذا سرو میکنن. ولی لاسی رو با ترکیب میوه و شکر به عنوان نوشیدنی سرو میکنن.  لاسی انبه از معروف ترین انواع لاسیه

 


مواد لازم:

انبه خورد شده..................................................... 1پیمانه

 ماست ..............................................................1 پیمانه

 شکر.................................................... 4 قاشق غذاخوری

 شیر ...............................................................نیم پیمانه

 پودر هل ................................................1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا انبه را که خورد کرده ایم و بقیه مواد را یکجا داخل مخلوط کن ریخته و چند دور می زنیم تا همه مود باهم مخلوط شوند

 و به این غلظت برسد

 

                                             خوشمزه  نوش جان   خوشمزه

 

 متفکر من در اینجا هم دو روش برای فیله کردن انبه می گذارم که یکیش مال طیبه خانم از کارگاه آشپز سازی و روش دوم مال خانم گورمند هست که من از مال خانم گورمند استفاده می کنم 

   روش طیبه خانم: 

 تا فرصت هست یه توضیح واسه کسانی که با فیله کردن انبه مشکل دارن بدم... یکی از روشهایی که میشه انبه رو "کیوب" کرد. یعنی مکعبی برش زد اینه که اول از طول، از سمتیش که پهنتره، یه برش تا نزدیکی هسته بزنید و به این شکل جدا کنید

           حالا به ابعادی که دوست دارید برشهایی عمود بر هم بزنید. البته تا خود پوست باید برش بزنید یعنی برشهاتون عمیق باشه

        حالا کف دستتون نگه دارید ... معکبها رو از هم باز میشه....با چاقو راحت مکعبهای ایجاد شده رو از پوست جدا کنید. به این شکل تمام وجه های دیگه انبه رو هم کیوب کنید.

   البته برای لاسی انبه لزومی نداره که مکعبی ببریدشون . این رو گفتم واسه وقتی که میخواستید سالاد میوه درست کنید.

روش خانم گورمند:

انبه سالم را بر می دارید درست از وسط یک برش بهش می دهید به طوری  که لبه چاقو را روی هسته انبه احساس کنید بعد چاقو را کنار گذاشته با دو دست یک چرخش بهش می دهید به طوری که جهت دستها برعکس هم باشد مثل چلاندن لباس حالا می بینید که انبه دو قسمتی شده و به راحتی از هسته خارج می شود

 

 سوال نکات مهم:

  1. من خودم معمولا از ماست خامه ای 10 در صد استفاده میکنیم که خیلی خوشمزه تر میشه. ولی با ماست نیم در صد هم ساختم ( و بقیه ماستها ) خوب میشه اما ماست خامه ای از همه بهتر جواب داده
  2.    شیر رو هم میتونید کمتر بریزید، اگه میخواید لاسی تون سفت تر باشه. اگه کلا شیر رو حذف کنید دیگه نوشیدنی نیست و باید با قاشق بخورید. ولی با ماست خامه ای 10 در صد و با نیم لیوان شیر که رسپی اصلیشه، معمولا یه نوشیدنی غلیظ و خوشمزه بدست میاد.
  3.    شکرش رو با ذائقه و به نسبت شیرینی انبه هاتون میتونید کم و زیاد و یا حذف کنید.
  4.  هل رو میگن اختیاریه ولی من شدیدا توصیه میکنم. چون هندیش میکنه و اصالت بهش میده و البته یه طعم تند ملایم و یه عطر عالی هم بهش میده. من بعضی از روزها خیلی هل میریزم 
  5.     اگه با ماست توی دسرها مشکلی ندارید حتما این لاسی رو امتحان کنید 
 

   


موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همه غذاها , انواع نوشیدنی و شربت , غذاهای هندی


تاريخ : شنبه ۱۳٩۱/٤/۱٧ | ۱۱:٥۸ ‎ب.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()