با سلام مرغ سوخاری یکی از گزینه هایی است که من خیلی دوست دارم چون یک حالت پف و تردی به مرغ می دهدو باعث خوشمزه گی آن می شود


مواد لازم:

مرغ(بهتر است ران باشد)......................................4 تکه 

شیر..................................................2 قاشق غذاخوری

آرد سفید..............................................یک چهارم پیمانه

آرد سوخاری..........................................یک چهارم پیمانه

تخم مرغ............................................................یک عدد

نمک و فلفل .................................................به میزان لازم

سیب مینی ،قارچ، گوجه فرنگی و فلفل سبز  به دلخواه

 

طرز تهیه:

اول از همه مرغ را با یک عدد پیاز کوچک و نمک می گذاریم تا نیم پز شود

در این فاصله تخم مرغ را شیر مخلوط کرده و نمک اضافه کنیم

به آرد سوخاری مقدار زیادی فلفل قرمز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم

حالا مرغ های نیم پز را ابتدا در آردد سفید می غلطانیم 

بعد در تخم مرغ

و در آخر در آرد سوخاری

سپس در روغن داغ سرخ می کنیم

اگر خواستید قارچ و سیب زمینی و گوجه فرنگی و فلفل سبز را تفت داده و کنار مرغ سوخاری بچینید

 

سوال نکات مهم:

  1. روغن حتما باید داغ باشد وگرنه باعث تیرگی رنگ مرغ می شود
  2. برای اینکه روغن کمی مصرف شود روغن را در یک ظرف گود مثل قابلمه می ریزیم
  3. زیر شعله حتما باید زیاد باشد
  4. آرد سوخاری باعث جذب کم روغن و در نتیجه مصرف کم روغن می شود