خورشت قورمه سبزی(به سبک من)

با سلام مجدد دوستان عزیز نمی دونم شما قورمه سبزی را به کدوم روش تهیه می کنید ولی ما تو خونه این روشی درست می کنیم یعنی از سبزی کم و رب و آبکی و روغن کم امیدوارم از دو دستوری که گذاشتم بتوانید استفاده کنید


مواد لازم:

گوشت.................................................... 300 گرم

لوبیا چیتی یا قرمز.....................................نیم پیمانه

سبزی خورشت (شامل تره ،گشنیز،شوید،شنبلیله،جعفری و اسفناج).........200 گرم

پیاز ...............................................یک عدد متوسط

نمک و زردچوبه ....................................به میزان لازم

لیمو عمانی...................................................2 عدد

روغن ............................................4 قاشق غذاخوری

رب............................................. 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اول از همه لوبیا را چند ساعت قبل خیس می کنیم و بعد درون فبلمه ریخته و می گذاریم تا نیم پز شودبعد آبکش می کنیم تا آب کدر و قرمز رنگ لوبیا خارج شود

حالا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم 

گوشت را که تکه تکه کردیم به پیاز اضافه کرده و به همراه زرد چوبه تفت می دهیم

سپس سبزی را درون آن ریخته و تفت می دهیم 

مواد بالا را درون قابلمه ریخته و آب  ریخته و میگذاریم تا گوشت نیم پز شود

در این مدت  لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و درون آب سرد گذاشته تا تلخی لیمو ها گرفته شود بعد از نیم ساعت درون خورشت می ریزیم

حالا لوبیا را اضافه کرده و می گذاریم تا لوبیا و گوشت بپزند

بعد از اینکه خورشت ما پخت کمی رب و نمک بهش اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی هم بجوشد و جا بیفتد البته باید حدود یک لیوان آب داشته باشد

 

خورشت ما آماده است

 سوال نکات مهم:

  1. بهتر است لوبیا از چند ساعت قبل خیس شود وگرنه در هنگام پخت از پوستش ان در آمده و زود له می شوند و یا چروک می شوند  
  2. من به جای نمک از یک قرص سوپ توی خورشت اسفاده می کنم
  3. می توانید به جای لیمو عمانی درسته ،لیمو عمانی را بشکنید و تخمه هاش را جدا و از قسمتهای سیاه گوشتی لیمو استفاده کنیدیا آبلیمو استفاده کنید
  4. میزان سبزی به صورت پاک شده است یعنی من سبزی رو پاک کردم و قبل از شستن وزن کردم 
  5. اضافه کردن نمک به گوشت قرمز در ابتدای پخت باعث دیر پز شدن و سفتی گوشت می شود بنابراین در آخر اضافه می کنیم

موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همه غذاها , غذاهای آذربایجانی , انواع خورشت


تاريخ : پنجشنبه ۱۳٩۱/٤/۱ | ۱٢:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()