با سلام مجدد دوستان عزیز نمی دونم شما قورمه سبزی را به کدوم روش تهیه می کنید ولی ما تو خونه این روشی درست می کنیم یعنی از سبزی کم و رب و آبکی و روغن کم امیدوارم از دو دستوری که گذاشتم بتوانید استفاده کنید


مواد لازم:

گوشت.................................................... 300 گرم

لوبیا چیتی یا قرمز.....................................نیم پیمانه

سبزی خورشت (شامل تره ،گشنیز،شوید،شنبلیله،جعفری و اسفناج).........200 گرم

پیاز ...............................................یک عدد متوسط

نمک و زردچوبه ....................................به میزان لازم

لیمو عمانی...................................................2 عدد

روغن ............................................4 قاشق غذاخوری

رب............................................. 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اول از همه لوبیا را چند ساعت قبل خیس می کنیم و بعد درون فبلمه ریخته و می گذاریم تا نیم پز شودبعد آبکش می کنیم تا آب کدر و قرمز رنگ لوبیا خارج شود

حالا پیاز را خلالی خرد کرده و در روغن تفت می دهیم 

گوشت را که تکه تکه کردیم به پیاز اضافه کرده و به همراه زرد چوبه تفت می دهیم

سپس سبزی را درون آن ریخته و تفت می دهیم 

مواد بالا را درون قابلمه ریخته و آب  ریخته و میگذاریم تا گوشت نیم پز شود

در این مدت  لیمو عمانی ها را سوراخ کرده و درون آب سرد گذاشته تا تلخی لیمو ها گرفته شود بعد از نیم ساعت درون خورشت می ریزیم

حالا لوبیا را اضافه کرده و می گذاریم تا لوبیا و گوشت بپزند

بعد از اینکه خورشت ما پخت کمی رب و نمک بهش اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی هم بجوشد و جا بیفتد البته باید حدود یک لیوان آب داشته باشد

 

خورشت ما آماده است

 سوال نکات مهم:

  1. بهتر است لوبیا از چند ساعت قبل خیس شود وگرنه در هنگام پخت از پوستش ان در آمده و زود له می شوند و یا چروک می شوند  
  2. من به جای نمک از یک قرص سوپ توی خورشت اسفاده می کنم
  3. می توانید به جای لیمو عمانی درسته ،لیمو عمانی را بشکنید و تخمه هاش را جدا و از قسمتهای سیاه گوشتی لیمو استفاده کنیدیا آبلیمو استفاده کنید
  4. میزان سبزی به صورت پاک شده است یعنی من سبزی رو پاک کردم و قبل از شستن وزن کردم 
  5. اضافه کردن نمک به گوشت قرمز در ابتدای پخت باعث دیر پز شدن و سفتی گوشت می شود بنابراین در آخر اضافه می کنیم