با سلام امروز با یک سوپ بسیار خوشمزه که خیلی فوری حاضر میشه در خدمتتون هستم مواد اولیه این سوپ برای همه در دسترس هست و اگه یه نگاهی به یخچالتون بندازید می بینید که همه مواد رو دارید و دیگر مزیتش اینه که اصلا سرخ نمیشه و زیاد از روغن توش استفاده نمیشه و جز سوپهایی است که بیشتر به صورت ولرم و سرد سرو میشه


مواد لازم:

هویج نگینی شده...........................................یک پیمانه

جوپرک........................................................نصف پیمانه

روغن مایع..............................................یک سوم پیمانه

ماست ............................................................یک کیلو

سیر...................................................................6 حبه

گشنیز خرد شده..............................................یک پیمانه

آرد......................................................2 قاشق غذاخوری

آب معمولی..........................................4 قاشق غذاخوری

آب مرغ..............................................................6 پیمانه

نمک و فلفل قرمز و آبلیمو..............................به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا هویج و جوپرک و روغن مایع را درون قابلمه می ریزیم و بعد آب مرغ و نمک را روی آن می ریزیم و می گذاریم تا بپزد

بعد از اینکه هویج و جوپرک پخت آرد را درون یک کاسه با آب سرد مخلوط می کنیم تا هنگام ریختن درون قابلمه گلوله گلوله نشود

سپس درون سوپ می ریزیم و می گذاریم تا چند جوش بزند و خامی آرد برود باید بعد از ریختن آرد چند بار هم بزنید تا آرد لعابی نشود و گلوله هم نشود

از قبل سیر را درون ماست له می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

حالا حرارت گاز را خاموش می کنیم و می گذاریم تا از جوش بیفتد بعد به سوپ که حالا از جوش افتاده اضافه می کنیم و در حال ریختن به سوپ هم می زنیم تا ماست نبرد

بعد گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه می کنیم و آبلیمو را اضافه می کنیم

 

و با فلفل قرمز تزیین می کنیم نوش جان

 

سوال نکات مهم:

  1. می توانید به جای آب مرغ سه عدد قرص سوپ را درون 6 لیوان آب جوش حل کرده و درون سوپ بریزید فقط نمک لازم نیست اضافه کنید و این مقدار نمک برای سوپ کافی است
  2. من به جای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسه (همونی که همه تو خونه داریم)استفاده کردم
  3. هویج من قبلا بخارپز شده بود به همین جهت وقت خیلی کمی برای پختش صرف شد
  4. گشنیز باید تازه باشد چون طعم اون احساس نمیشه 
  5. من از ماست پرچرب 10 % استفاده کردم شما می توانید از ماست کم چرب هم استفاده کنید