هورا  فرخنده زادروز امیرالمومنین حضرت علی (ع) مبارکبادهورا

  با سلام  و تبریک این عید بزرگ و روز پدر خدمت شما دوستان عزیز امروز با یک نوع شیرینی در خدمت شما دوستان عزیزم هستم که تهیه اش خیلی آسان هست و طعمش کمی متفاوته امیدوارم این شیرینی یا بهتره بگم نان رو تهیه کنید و در این روز عید کنار خانواده لذت ببرید


مواد لازم:

آرد .................................................1.5 پیمانه

آرد برنج....................................یک چهارم پیمانه

پودر شکر..................................یک چهارم پیمانه

شکلات تخته ای آب شده...................... 150 گرم

پودر فندق .............................................45 گرم

کره نرم شده.........................................175 گرم

 طرز تهیه:

اول از همه آرد ها را باهم الک کرده و کنار می گذاریم

حالا در یک ظرف کره و پودر شکر و پودر فندق را باهم خوب مخلوط می کنیم 

بعد آرد ها را به آن افزوده و مخلوط می کنیم 

سپس با دست ورز می دهیم البته کم تا یکدست شود

بعد حدود نیم ساعت درون یخچال قرار داده تا کمی سفت شود

بعد سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به قطر 4 میلی متر بازکرده و قالب گرد یا قلب  می زنیم 

سپس درون سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم می چینیم و در فر 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 الی 20 دقیقه می پزیم 

بعد که از فر بیرون آوردیم صبر می کنیم تا شیرینی ها کامل سرد شوند بعد از کاغذ جدا می کنیم وگرنه چون نان ها ترد هستند می شکنند 

بعد شیرینیها را در شکلات تخته ای  که به روش بن ماری آب کردیم می غلطانیم یا با چنگال خطهای نا منظم باریکی روی نانها می کشیم

من مقداری از شیرینی ها را که خرد شدند را پودر کردم و بعد کمی شکلات ذوب شده توش ریختم و بعد با دست به اندازه گردو تو دستم گرد کردم و و درونش مغز هایی مثل گردو و پسته گذاشتم و درون پودر نارگیل غلطاندم

 سوال  نکات مهم :

  1. برای راحت ذوب شدن شکلات کمی کره یا روغن مایع به همراه شکلات درون ظرف ریخته و روی بخار آب ذوب کنید
  2. برای تهیه پودر شکر می توانید شکر را آسیاب کرده و الک کنید
  3. فر باید از قبل گرم شده باشد
  4. اگر خمیر بیش از حد ورز داد شود خمیر مان شکننده شده و فرم نمی گیرد و بعد از پخت نان هایمان سفت و سخت خواهد شد