ترشی گوجه سبز (آلوچه)

سلام امیدوارم خوب و خوش باشید و از نعمتهای الهی در فصل بهار بویژه میوه و سبزیجات لذت ببرید گفتم تا گوجه سبز تموم نشده این ترشی را بذارم تا دوستان برای فصل زمستونشون این ترشی  رو تهیه کنند و در شب یلدا نوش جان کنند البته این عکس مال سال پیش هستش ومطلب دیگه اینکه ما تو ترکی به گوجه سبز مگیم " اَلچَ یا آلچا " که همون آلوچه هست


مواد لازم:

گوجه سبز...............................................................یک کیلو

سرکه .......................................به اندازه ای که شیشه پر شود

نمک..................................................................به میزان لازم

ترخون تازه.....................................................یک دسته کوچک

 

طرز تهیه:

ابتدا گوجه سبزها را خوب بشویید و بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود

سپس ترخون ها را یک لایه در ته ظرف  شیشه ای بچینید(من اون موقع تو دسترسم نبود دو سه روز بعد ریختم) بعد گوجه سبزها را در ظرف بریزید

بعد روی گوجه سبزها یک لایه دیگر ترخون بچینید

 

حالا کمی سرکه را با نمک خوب مخلوط کنید و روی ترخون ها بریزید اگر ظرف پر نشد دوباره کمی نمک را با سرکه مخلوط کنید وروی آن بریزید بعد درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید

 

 

سوال نکات مهم:

  1. میزان نمک را کم کم در سرکه بریزید تا به حدی که شوری آن معمولی باشد
  2. این ترشی خیلی ترد می باشد
                                تشویق  اینهم درون گوجه سبزهاتشویق



موضوعات مرتبط:

برچسب‌ها: همه غذاها , غذاهای آذربایجانی , انواع ترشی , تنقلات


تاريخ : جمعه ۱۳٩۱/۳/٥ | ۱:۳٩ ‎ق.ظ | نویسنده : سئویل | نظرات ()