ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) مبارک

با سلام و تبریک روز میلاد حضرت فاطمه (س) و همچنین روز مادر و زن این کیک را تقدیم می کنم به همه مادران و زنان  دنیا علی الخصوص ایران عزیزمان وو بویژه مادرعزیز خودم وهمچنین نایب قهرمانی تیم تراکتور سازی رو تبریک میگم اما در مورد کیک که من اونو از سایت می نویسم برای تنهادخترم تینا یاد گرفتم ولی به دلایلی روکشش را کمی دستکاری کردم ولی کیک با طعم خیلی متفاوت و خوشمزه ای بود دست تیلا خانم درد نکنه 


مواد لازم :

تخم مرغ....................................................... 5 عدد

آرد............................................یک و یک چهارم پیمانه 

قهوه فوری حل شده..........................2 قاشق غذاخوری

شکلات رنده شده..........................................100 گرم

شکر.........................................................نصف لیوان

وانیل....................................یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه : 

زرده و سفیده های تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم . 

نصف شکر رو به همراه سفیده های تخم مرغ میزنیم تا وقتی که سفت بشه و از ظرف برنگرده .

نصف شکر رو هم با زرده ی تخم مرغ و وانیل میزنیم تا کاملا کرم بشه .

بعد زرده و سفیده ی زده شده رو با همدیگه مخلوط کرده و قهوه ی حل شده رو هم اضافه میکنیم .

بعد آرد الک شده رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که مایه ی کیک یکدست بشه .

در انتها شکلات رنده شده رو داخل مایه ریخته و مخلوط کرده

و در قالب 22 سانتی که کاغذ روغنی انداخته ایم  یا چرب کرده و آرد پاشیدیم میریزیم 

و به مدت 30 دقیقه داخل فر با حرارت 180 درجه قرار میدیم تا بپزه

 بعد از پخت کیک رو کنار میذاریم تا کاملا سرد بشه 

مواد میانی :

پنیر ماسکارپونه......................................200 گرم

شکر........................................2 قاشق غذاخوری

قهوه ی حل شده........................2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه : 

قهوه ی فوری و شکر رو به مدت یک دقیقه تو ماکروویو قرار میدیم تا شکر حل بشه ( یا اینکه از اول شکر و قهوه رو تو آب جوش میریزیم تا حل بشن من این روش را  امتحان کردم  )، بعد از اینکه سرد شد به ماسکارپونه اضافه کرده و با همزن میزنیم تا یکدست بشه

کیک رو بسته به میلتون به دو یا سه قسمت افقی تقسیم کنینو هر لایه رو با یکی دو قاشق شیر کاکائو یا آبمیوه مرطوب سازی کنین

 و بعد ماسکارپونه رو روش بکشید

 

 

 برای روکش کیک :

خامه  صبحانه...................................یک پاکت 200 میلی لیتری

شکلات سفید......................................یک بسته ی 100 گرمی

 

طرز تهیه :

خامه رو ، روی حرارت ملایم قرار میدیم تا داغ بشه ولی به جوش نیاد و بعد شکلات خرد شده رو بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا شکلات آب بشه ... 

حرارت رو خاموش کرده و اجازه میدیم که کمی سرد بشه و بعد روی کیک رو باهاش کاور میکنیم (متاسفانه یادم رفت که از این قسمت عکس بگیرم)

بعد از اینکه روکش رو ریختیم روی کیک با دست پودر نارگیل را روی کیک می پاشیم و سپس درون یخچال گذاشته تا شکلات و خامه کمی ببندد و سپس به دلخواه تزیین می کنیم من با ژله بسته شده و قالب زده شده اینکارو کردم

 سوال نکات مهم :

  1. من مواد روکش رو دوبرابر استفاده کردم نمی دونم چرا ولی فکر کنم کیک من بی از حد پف کرده بود چون قالبم همون اندازه 22 سانت بود
  2. من چون عطر و طعم نارگیل رو خیلی دوست دارم باپودر نارگیل کاورش کردم
  3. من چون پنیر ماسکار پونه در دسترسم نبود از پنیر خامه ای کم نمک استفاده کردم به همین جهت از شکر اضافی بیشتری استفاده کردم حدود یک قاشق غذاخوری اضافه
  4. رنگ کرم وسط من کمی تیره است چون از قهوه بیشتری استفاده کردم 
                                
                                 وتزیین هایی دیگر