با سلام خدمت شما دوستان عزیز گفتم الان که فصل بهار ه و بازار گرم سبزی کوهی و ریواس و ... خورشت ریواس را بذارم که دوستان زیادی از خیلی وقت پیش خواستار اون بودن به هر حال من کمی ترش مزه درست می کنم به همین خاطر خیلی خوشمزه میشه بهتره قبل از خوردن ریواس با خواص اون و فواید و عوارضش آشنا شوید پس اینجا کلیک کنید


مواد لازم:

گوشت خورشتی .....................................300 گرم

پیاز متوسط ..............................................یک عدد

ریواس......................................................نیم کیلو

نعناع تازه خورد شده ......................3 قاشق غذاخوری

جعفری تازه خورد شده.....................3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی...........................یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه ............................به میزان لازم

آبلیمو..............................یک قاشق غذاخوری(به دلخواه)

روغن ............................................3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خلالی خورد کرده  و در روغن تفت می دهیم

بعد گوشت را که خورد کرده ایم نیز به پیاز اضافه کرده و به همراه زرد چوبه تفت می دهیم حالا روی گوشت آب ریخته و می گذاریم تا بپزد

در این میان جعفری و نعناع تازه را که شسته و خورد کرده ایم را در روغن خیلی کمی مثلا یک قاشق چایخوری تفت می دهیم در حد چند دور هم زدن

بعد به گوشت که کمی به پخت کاملش مانده اضافه می کنیم 

ودر آخر ریواس ها را که پوستشان را گرفته ایم و به اندازه 3 الی 4 سانت خورد کرده ایم را داخل گوشت می ریزیم و چند دقیقه ای صبر می کنیم تا ریواس ها کمی نرم شوند

بعد رب را اضافه کرده و نمکش را نیز میزان می کنیم من چون ترش دوست دارم و ریواس ها شیرین بودند کمی آبلیمو هم اضافه کردم در واقع خود ریواس مزه ترش به خورشت می دهد

حالا خورشت مان که یکی دو جوش زد آماه است

سوال  نکات مهم :

  1. بعضی ریواس ها شیرین و بعضی ترش هستند بنابراین بستگی به ذائقه و مزه ریواس ترش بودن خورشتتان را میزان کنید اگر ترش دوست نداشتید  میتوانید کمی شکر در آخر اضافه کنید
  2. اگر نعناع تازه در دسترس نبود از نعناع خشک استفاده کنید ولی هیچ چیز مزه سبزی تازه را نمی دهد
  3. من موادم را به اندازه ای که داشتم  انتخاب کردم شما می توانید میزان ریواس را زیاد کنید
                                            هورا  نوش جان  هورا