با سلام خدمت شما دوستان عزیزم امروز با یک کرم بسیار خوشمزه خدمت شما عزیزان رسیده ام این کرم کاملا ابتکاری و اختصاصی خودم هست که این کرم خوشمزه رو برای اولین بار تو وبلاگ خودم می بینید البته این کرم رو می تونید به یک رنگ هم تهیه کنید که در طرز تهیه نوشتم اما چطور شد که اختراع شد من مقداری سیب تو دستم مونده بود گفتم باهاش چی درست کنم که تکراری نباشه این کرم به ذهنم رسید امیدوارم اگر تهیه اش کردید از نتیجه کار راضی باشید


مواد لازم :

آب سیب..................................4 پیمانه

خامه صبحانه....................200 میلی لیتر(همون یک بسته 30% چربی)

شیر.......................................یک پیمانه

شکر یا پودر شکر .......................2 پیمانه

پودر ژلاتین ..................3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

اول از همه آب سیب را می گیرم و کنار می گذاریم اگر خواستید رنگ آب سیب سبز بماند کمی آبلیمو اضافه کنید تا تغییر رنگ ندهد ولی من ترجیح دادم عطر سیب احساس شود و آبلیمو اضافه نکردم

در یک ظرف پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم و می گذاریم به روش بن ماری حل شود و شفاف گردد (همون روش ذوب روی بخار آب)

بعد با دو قاشق غذاخوری از پودر شکر خامه را هم می زنیم تا خامه باز شود سپس شیر را نیز به خامه اضافه کرده و کمی هم می زنیم

حالا در یک قابلمه آب سیب، پودر ژلاتین شفاف شده و پودر شکر یا شکر را حل می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا همه موادحل شده و به خورد یکدیگر بروند و می گذاریم تا یکی دو جوش هم بزند بعد از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم تا مایع مان کمی خنک شود

حالا مایع خنک شده را به مخلوط خامه و شیر اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم سپس درون قالبی که از قبل با کره چرب کرده و شکرپاشی کردیم می ریزیم و حدود 6 - 7 ساعت درون یخچال می گذاریم تا ببندد

برای اینکه کرم از قالب به راحتی جدا شود ابتدا لبه های کرم را بوسیله یک کارد از قالب جدا کرده و حدود 20 الی 30 ثانیه درون ظرف آب گرم قرار می دهیم تا به راحتی جدا شود

                                            اینهم یک تکه از کرم

سوال نکات مهم :

  1. چون چربی سبک تر از آب است بنابراین کرم ما دو رنگ می شود پس اگر خواستید کرمتان یک رنگ در بیاید تا زمانی که کرمتان نبسته هر 5 دقیقه یکبار بدون آنکه درون یخچال بگذارید با قاشق کرمتان را هم می زنید تا زمانی که دیدید کرمتان کم کم دارد می بنندد و غلیظ می شود در این موقع درون یخچال قرار بدید
  2. اگر خواستید شیرینی کرم کم باشد از یک پیمانه شکر استفاده کنیدکرم من خیلی شیرین شده بود که من دوست داشتم این طعمی باشد
  3. اگر مایع مان را بدون خنک شدن درون خامه بریزم خامه مان می برد
                                       
                                   اینهم برش خورده اش