سلام و هزاران سلام بعد از مدتها دوری از شما دوستان عزیزم و تبریک سال نو امیدوارم هرچه که امسال پیش رو داریم پر از خوبی و خوشی باشه و اما از دوستان عزیزم به خاطر تاخیر در جواب دادن نظرات و همچنین دیر گذاشتن پستهای جدید عذر خواهی می کنم الان حدود 180 تا غذای آماده دارم و که عکس هاشون رو گرفتم و آماده تایپ هسنتد و امیدوارم تند تند تو وبلاگ بذارم و اما در مورد کوکو که خیلی خیلی خوشمزه شده بود و طرز تهیه اش و پختش بیشتر از نیم ساعت وقت نمی گیره


مواد لازم:

پیازچه .................................................نیم کیلو

تخم مرغ .................................................5 عدد

گردو خورد شده..........................3 قاشق غذاخوری

آرد ...........................................5 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه.........................به میزان لازم

 

طرز تهیه :

اول از همه پیازچه ها را خوب پاک کرده سپس شسته و خورد می کنیم به اندازه نیم سانت و درون سبد ریخته می گذاریم تا آبش خارج شود

حالا تخم مرغ ها را درظرفی شکسته و کمی تخم مرغ ها را هم می زنیم 

در مرحله بعد نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و آرد را نیز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم

حالا پیازچه را اضافه می کنیم

و بعد گردو خورد شده را اضافه و خوب مخلوط می کنیم

حالا می توانیم به دو رو ش کوکو را سرخ کنیم یا مایه کوکو را به یکباره بریزیم و یا قاشق قاشق و من ترجیح دادم به یکباره بریزم و شکل دلخواه برش بزنم مایه کوکو را می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا یک طرفش که سرخ شد طرف دیگه بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود

 بعد به شکل دلخواه برش می زنیم

 

 سوال نکات مهم:

  1. من در اکثر کوکو ها به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری (منظورم همون قاشق غذاخوری هست که برای غذاخوردن ازش استفاده می کنیم نه پیمانه ها) آرد اضافه می کنم
  2. من تو کوکوهایی که یک کم نرم میشه از کمی گردو استفاده می کنم که دندون گیر باشه
  3. برای اینکه برگردوندن کوکو راحت باشه من درب تابه را گذاشتم تا رویه ببنده اگر مال شما رویه نبست می تونید بعد از اینکه طرف پایینی خوب برشته شد رویه بالایی را بذارید توی فر و از گریل فر استفاده کنید و اگر دستگیره تابه پلاستیکی بود با زرورق(فویل) بپوشانید
  4. در شستن پیازچه ها دقت کنید یا ابتدا خوب با دست تمیز کنید که اصلا گل و لای باقی نماند و بعد بشویید و بعد خورد کنید و گرنه به خاطر شکل لوله ای و توخالی بودن پیازچه ها گل و لای درون پیازچه ها بعد از شستن نیز باقی می ماند