با سلام خدمت دوستان عزیزم با یک سوپ خوشمزه در خدمت شما هستم البته من این سوپ را خیلی وقت پیش درست کردم به همین دلیل از مراحل تهیه اش عکس ندارم به نظر خود من اگه بار دیگه درستش کنم حتما سیب زمینیش را حذف می کنم چون زیر زبون یه جوری میشد به هر حال امیدوارم این سوپ خوشمزه رو تهیه کنید و در کنار خانواده لذت ببرید 


مواد لازم :( برای 5 نفر )

 

گوشت مرغ چرخکرده.......................................400 گرم

 

هویج رنده شده...............................................400 گرم

 

سیب زمینی ...........................................دو عدد متوسط

 

پیاز ......................................................دو عدد متوسط

 

سیر...............................................................یک حبه

 

پودر سیر..........................................نصف قاشق چایخوری

 

زعفران ......................................یک چهارم قاشق چایخوری

 

ادویه کاری.......................................نصف قاشق چایخوری

 

کره ................................................................40 گرم

 

ورمیشل ..........................................................100گرم

 

برگ بو ..............................................................دو عدد

 

نمک وفلفل و روغن مایع....................................به میزان لازم

 

رب گوجه .............................................یک قاشق غذا خوری

 

آبلیمو ........................................................به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

 

ابتدا پیاز خرد شده ریز را با دو تا سه قاشق روغن مایع تفت میدهیم .و در آخر سیر رنده شده را به آن می افزاییم .

 

هویج رنده شده را هم در کره تفت می دهیم (حداقل به مدت یک ربع ) تاکاملا آب آن کشیده بشه و تغییر رنگ بده ....

 

سیب زمینی را پس از پوست کندن به صورت حبه قندی خرد می کنیم 

حالا یک سوم قابلمه را از اب پر می کنیم و کمی نمک وزعفران ،سیب زمینی خرد شده و یک سوم  هویج را  به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا روی حرارت زیاد بجوشه .

 

مابقی  هویج را به مخلوط گوشت مرغ چرخکرده وپیاز داغ اضافه می کنیم .و ادویه ها را به ان می افزاییم (شامل پودر سیر و زعفران و پودر کاری و نمک وفلفل )و خوب ورزمیدهیم و به صورت کوفته قلقلی درست می کنیم .

 

کوفته قلقلی ها را در ماهیتابه می چینیم و کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا خودش را بگیره .

 

 سپس انها را به آب در حال جوش اضافه می کنیم .برگ بو و ورمیشل را هم می افزاییم و می گذاریم با حرارت ملایم بجوشه (حدود نیم ساعت) تا ورمیشل پخته بشه ولعاب بیندازه .

 

در آخر نمک سوپ را اندازه می کنیم و رب گوجه وآبلیمو را هم می افزاییم و ده دقیقه بعد سوپ حاضره

 

این سوپ نسبتا غلیظ وکم آبه ........نوش جان

سوال  نکات مهم:

  1. می شه از گوشت گوسفند چرخکرده هم استفاده کرد .
  2. من به جای زعفران از زردچوبه استفاده کردم
برای دیدن اموزش گام به گام و منبع به مطبخ رویا مراجعه کنید