سلام دیگه داره پاییز میرسه و فصل ترشی ما ترشی لوبیا سبز را اینطوری درست می کنیم نمی دونم جاهای دیگه چطوری هست اما از مزایای این ترشی بگم که از موادو سبزیجات تازه استفاده میشه و هم اینکه به دلیل استفاده از گوجه فرنگی خیلی زود جا می افته و برای خوردن آماده میشه و اصلا طعم لوبیا سبز احساس نمیشه 

 


 

مواد لازم :

لوبیا سبز .............................................................. یک کیلو

هویج .....................................................................نیم کیلو

گوجه فرنگی ............................................................یک کیلو

سیر ..........................................یک بوته (حدود 6 حبه متوسط)

نمک و فلفل .......................................................به میزان لازم 

سرکه ............................................................یک ونیم پیمانه

 

طرز تهیه :

ابتدا لوبیا سبز را پاک کرده و به قطعات 3 سانتی برش می دهیم سپس درون بخار پز یا قابلمه بخار پز می کنیم به حدی که نیم پز شودیعنی قابل خوردن باشد از نظر سفتی

بعد هویج ها را نیز به همین صورت به همان اندازه برش داده و بخار پز می کنیم

بعد سیر را نیز به اندازه 3 سانتی خورد کرده و کنار می گذاریم

حالا گوجه فرنگی ها را چند قاچ کرده و درون قابلمه ریخته و حدود یک استکان آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا گوجه ها خوب پخته شود 

بعد گوجه های پخته شده را درون صافی ریخته و با دست یا پشت قاشق از صافی رد می کنیم باید مواظب باشیم صافی ما به اندازه ای باشد که تخم گوجه ها رد نشوند

حالا سرکه را درون آب گوجه ریخته و باهم مخلوط می کنیم 

در یک ظرف بزرگ لوبیا سبز ،هویج و سیر را مخلوط کرده و آب گوجه و سرکه مخلوط شده را روی آنها ریخته و نمک و فلفل را نیز میزان می کنیم من فلفلش را بیشتر می ریزم

بعد از دو سه روز ترشی ما آماده اشت خوشمزهخوشمزه

سوال نکات مهم :

  1. میزان مواد را می توانید به دلخواه کم یا زیاد کنید
  2. این ترشی تندش خوشمزه است اگر دوست داشته باشید فلفل بیشتری استفاده کنید
  3. دلیل زود جا افتادن این ترشی گوجه فرنگی است چون گوجه فرنگی گاز اتیلن که باعث زود رسیدن میوه ها می شود از خود آزاد می کند بنابراین اگر میوه کالی مثل موز داشتید یک روز کنار یک عدد گوجه فرنگی بذارید می بینید که موز رسیده است