سلام امیدوارم حالتون خوب و دلتان شاد باشد گفتم تا فصل هلو تمام نشده این کیک را بذارم راستش کیک هلو به صورت درسته پخته میشه ولی من بنا به ابتکار خودم اینطوری درست می کنم و خیلی هم خوشمزه میشه البته اگر فرصت شد اون روش دیگه که به صورت درسته تهیه میشه را هم میذارم در مورد این کیک فقط بگم که این کیک همین که یه کم خنک شد خیلی زود باید خورده بشه چون خیلی زود هلو ها آب میندازه و کیک شکل خمیر به خودش میگیره

 


 

مواد لازم :

آرد ................................................2 پیمانه(300 گرم )

شکر .......................................... یک پیمانه (220 گرم)

کره ..............................................................150 گرم

هلوی خردشده ..............................................800 گرم

روغن مایع ..............................یک چهارم پیمانه (50 گرم )

تخم مرغ ...........................................................4 عدد

کشمش.............................................. یک چهارم پیمانه

بادام خرد شده .......................................یک چهارم پیمانه 

وانیل ........................................یک چهارم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر ..........................................2 قاشق چایخوری 

 

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع و کره و را باهم مخلوط وسپس شکر را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید و شکر حل شود

تخم مرغ ها را یکی یکی به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کرده و خیلی خوب هم زده تا یع کرم رنگی به دست آوریم 

در ظرفی دیگر آرد وبیکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مایع قبلی اضافه می کنیم 

حالا کشمش و بادام و هلو را به مایه مان اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم 

مایع کیک را در قالب چرب شده ریخته و درون فر از قبل گرم شده به مدت 55 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم 

کیک ما آماده است این ازطرف بالای کیک 


 

من برای واضح ترنشان دادن هلو از طرف پایین کیک عکس گرفتم و توی عکس اصلی قرار دادم


اینهم از داخل کیک 


اینهم از برش خورده کیک 


 

سوال  نکات مهم :

  1. بهتره پوست هلو ها را بگیرید و خوردش کنید
  2.  می توانید به جای کره از روغن جامد نیز استفاده کنید فقط 25 گرم از وزن کره کم کنید
  3. حتما تخم مرغ ها را به همراه وانیل اضافه کنید تا بوی زُخم تخم مرغ گرفته شود 
  4. من چون این کیک ها را برای عصرانه و کلاً برای میان وعده ها درست می کنم زیاد تزیین نمی کنم شما اگر خواستید با کمپوت هلو خامه فرم گرفته تزیین کنید
  5. مایه این کیک کمی سنگین هست پس نگران سفت شدنش نباشید