سلام امیدوارم شاد و خرم باشید الان دیگه آخرای تابستون هست و بامیا هم موجود اگر از طرفداران خورشت بامیا هستید می تونید به روش من درست کنید البته دلیل اینکه رنگ بامیا های خورشت من سبز هست این نیست که نپخته بلکه من به جای پختن با آب ، بخار پزشون کردم و زیاد له نشدند 


مواد لازم :

گوشت خورشتی ...............................................نیم کیلو

بامیه (بامیا) ......................................................نیم کیلو

پیاز بزرگ ...........................................................یک عدد

رب گوجه ............................................یک قاشق غذاخوری

آبلیمو ................................................یک قاشق غذاخوری

روغن................................................. سه قاشق غذاخوری

نمک فلفل و زرد چوبه ..................................... به میزان لازم 

سیب زمینی ورقه شده سرخ شده ....................... برای تزیین

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده بعد در روغن سرخ کرده گوشت تکه تکه شده را نیز درون پیاز تفت داده سپس آب اضافه کرده و می گذاریم تا گوشت بپزد

حالا با دقت دم بامیه ها را می گیریم  اگر دوست داشتید به اندازه من دمشون را قطع کنید و اگر خواستید یک کم از ته بگیرید ولی مواظب باشید که اگر زیاد از ته بگیرید ممکن است پاره شده و تخم هایش بیرون بریزد و شکلش از بین برود

بعد درون بخار پز یا اگر ندارید در یک قابلمه مقداری آب را جوش بیاورید و  بامیه ها را درون یک صافی که هم اندازه با درب قابلمه می باشد ریخته و روی قابلمه بگذارید هر از گاهی سبد یا صافی را تکان داده تا بامیه ها یکنواخت بخار پز شود به حدی که لیز نشوند و له نگردند

سپس در یک تابه یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و بامیه های بخار پز شده را یک کم تفت داده رب و نمک و فلفل اضافه را  می کنیم

 بعد درون گوشت که حالا  دیگه آخرای پختش هست ریخته و می گذاریم تا بپزد حدود 10 الی 15 دقیقه صبر می کنیم تا خورش خوب جا بیفتد در آخر آبلیمو یا آبغوره را اضافه می کنیم خورشت ما آماده است می توانید با سیب زمینی ورقه شده سرخ شده تزیین کنید

 

سوال  نکات مهم :

  1. اگر گوشت خورشتی شما منجمد هست ابتدا گوشت را پخته سپس پیاز را سرخ کرده بعد گوشت پخته شده را همراه زرد چوبه تفت دهید
  2. به پخت بامیه خیلی دقت کنید اگر بیش از حد بپزد کلا طعم و شکل خورشت شما به هم می خورد
  3. در هنگام پخت گوشت قرمز هرگز به آن نمک اضافه کنید چون باعث دیر پز شدن و سفت شدن گوشت می شود