با سلام امیدوارم حالتون خوب خوب باشه نمی دونم میانه تون با سوپهای میکس شده چطور هست البته جزو غذاهای رژیمی هست من که زیاد طرفدارش نیستم این سوپ هم به این خاطر درست کردم که اونقدر از خواصش تعریف کردند که گفتم حالا درست کنم ببینم چطور میشه ولی تو  خونه زیاد طرفدار نداشت یعنی با ذائقه ما زیاد جور در نیومد به هرحال اگر درست کردید با لیمو تازه فراوان میل بفرمایید 

 


مواد لازم

کلم بروکلی.................................................. ۳۰۰ گرم

پیاز..................................................... ۱ عدد متوسط

سیر خرد کرده....................................................۲ حبه

سیب زمینی............................................... ۱ عدد بزرگ

شیر...................................................... یک لیوان و نیم

عصاره مرغ.............................................................یکی

زرد چوبه...........................................نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل..................................................به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سیب زمینی ها رو خرد کنید (لازم نیست ریز باشه اصلا). پیاز و سیر رو خلالی کنید و بروکلی ها رو پر پر کنید.

 

اول پیاز هایی رو که خرد کردید توی کره تفت بدید بعد زرد چوبه را بهش اضافه کنید. وقتی که شفاف شد سیر ها رو اضافه کنید و یکم تفت بدید.

 

بعدش هم سیب زمینی و کلم بروکلی و کرفس (اگه داشتید) رو اضافه کنید و با ۱ و نیم پیمانه آب بگذارید حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزه (آخرش نباید زیاد آب داشته باشه). عصاره مرغ رو توی یه مقدار از این آب مخلوط کنید و اضافه کنید که طعمش به خورد موارد بره.

 

وقتی که سوپ کاملا پخته شد، توی میکسر بریزید تا کاملا یکدست بشه.

 

بعد باز توی قابلمه بریزید و شیر رو اضافه کنید. اگه لازم بود، نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. مقدار شیر هم بستگی به خودتون داره. اگه خواستید رقیق تر باشه میتونید بیشتر اضافه کنید.

 

بعد هم با کلم براکلی یا برگ زرد و تازه کرفس تزئین کنید و سرو کنید.

 

 سوال نکات مهم :

 

  1. میکس کردن سوپ شاید خیلی قشنگ به نظر نیاد یا شاید ما دوست نداشته باشیم (چون توی فرهنگ غذاییمون نبوده). اما اگه یک بار امتحان کنید، مطمئنم که دوست خواهید داشت و بعد از اون دیگه مشکلی با سوپ های میکسی ندارید.
  2. اگه کسی هم واقعا نمیتونه تحمل کنه و میکس نکنه، اونوقت یه سوپ دیگه داره. برای اینکه سوپ میکس شده تمام طعمها رو با هم مخلوط میکنه و یه طعم جدید میده.
  3. میتونید از برگ ها و ساقه های جوان کرفس هم استفاده کنید. 
  4.  من زیاد مطمئن نیستم این سوپ را دقیقا از چه سایتی یاد گرفتم ولی دستورش را از سایت خانم زهرا عرفانی کپی کردم برای دیدن آموزش تصویری اینجا کلیک کنید