سلام امیدوارم حالتون خوب خوب باشه و روزه ها قبول من گوش فیل را به دو روش و به دو شکل متفاوت درست می کنم که امروز یک مدلش را می ذارم و چند وقت دیگه مدل دیگه رو که می تونه جایگزین بامیه سر سفره های افطاری باشه 


 :مواد لازم 
زرده تخم مرغ .....................................................3  عدد

شیر ....................................................سه چهارم پیمانه

روغن جامد ذوب شده ..............................یک چهارم پیمانه

آرد سفید ................................................300 تا 350 گرم

وانیل ..........................................یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر..................................یک ونیم قاشق چایخوری

روغن برای سرخ کردن ......................................به مقدار لازم

مواد لازم برای شهد :

شکر....................................................................دو پیمانه

آب .....................................................................یک پیمانه

گلاب .................................................................نصف پیمانه

زعفران............................................یک هشتم قاشق چایخوری

آبلیمو........................................................یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا زرده تخم مرغ و وانیل و شیر ولرم را خوب با همزن دستی می زنیم .و سپس روغن جامد ذوب شده که سرد شده را به آن اضافه می کنیم و با مواد قبلی خوب مخلوط می کنیم.

 

حالا مخلوط آرد وبیکینگ پودر را که یک بار الک کردیم را به تدریج به مواد قبلی اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبه .لطفا 300 گرم را ابتدا اضافه بفرمایید و در صورت نیاز پنجاه گرم بعدی را استفاده بفرمایید .(بهتره خمیر خیلی سفت نشه وکمی به دست گیر داشته باشه )

 

خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم و حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم تا استرا حت کنه .

 

در این فاصله شهد را حاضر می کنیم به این ترتیب که شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم .(اگه دوست دارید که کمی شهد رنگ کاراملی پیدا کنه .بهتره آب وشکر را به هم نزنیم )و وقتی قوام آمد گلاب وزعفران وآبلیو را اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بجوشه  وبعد از روی حرارت بر می داریم .علامت قوام آمدن شربت اینه که حباب های ریز روی آن ظاهر می شه و وقتی از قاشق می ریزه به صورت قطره قطره از آن می ریزه .

 

خمیر را  با وردنه به ضخامت یک تا دو میلیمتر (برگ کاغذ )باز می کنیم و با کمک چاقو و یا مشابه آن ان را به شکل لوزی برش می دهیم .

 

گوش فیل ها را در روغن داغ سرخ می کنیم ..خیلی مهمه که روغن داغ باشه تا گوش فیل کاملا پف کنه .سپس انها را در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن بره .

 

همینطور که گرم هست در شهد می اندازیم و حدود ده دقیقه می گذاریم بمانه تا شهد جذب آن بشه.

 

در آخر مجددا شیرینی ها را در صافی قرار می دهیم تا شهد اضافی ان بره و بعد در ظرف می چینیم وبرای تزیین روی ان پودر پسته می ریزیم .خیلی خوشمزه هست 

 

 

 

  سوال نکات مهم :

  1. اگر می خواهید روغن کمتری مصرف شود و همینکه گوش فیلهایتان در روغن غوطه ور شود از ظرف گود کوچک استفاده کنید 
  2. به گرم بودن شهد دقت کنید چون در غیر اینصورت شهد جذب گوش فیل ها نمی شود
  3. من دستور این شیرینی رو از مطبخ دوست عزیزم رویا خانم  یاد گرفتم برای آموزش تصویری اینجا کیلیک کنید