سلام امیدوارم حالتون خوب  باشه و خیلی ممنون از لطف دوستان عزیز که زود زود سراغم را می گرفتند البته دوستان عزیز میگند که تو یک جای دیگه عکس ها ر آپلود می کردم چون تعداد عکس های مربوط به هر پست زیاد بود تنبلی می کردم  ولی تو این چند روز خیلی ناراحت بودم که نمی تونستم پست جدید بذارم به هرحال در مورد غذا بگم که خیلی غذای خوب و سبکی هست و می تونه سفره افطار مهمانی های شما  رو رنگی کنه 

 


 

 

مواد لازم :

گوشت مرغ خام بدون استخوان (بهتر است سینه باشد ) .......نیم کیلو

فلفل دلمه ای خرد شده (رنگی باشد بهتر است )...................یک عدد

قارچ خرد شده .................................................................100 گرم

پیاز متوسط رنده ..................................................................2 عدد

جعفری خرد شده ..................................................2 قاشق غذاخوری

هویج رنده شده.................................................... 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل ................................................................به میزان لازم 

آرد .............................................................................به میزان لازم 

رب گوجه فرنگی .....................................................2 قاشق غذاخوری 

دارچین ..............................................................یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه :

گوشت مرغ را همراه با پیاز چرخ می کنیم بعد نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم می زنیم  و کنار می گذاریم

سپس قارچ و هویج و فلفل دلمه ای را به شکل زیر خرد و رنده می کنیم

بعد در مقدار خیلی کمی روغن تفت می دهیم و در آخر جعفری خرد شده  را افزوده و مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم

بعد بر روی تخته آشپزی نایلون را پهن کرده و آرد پاشی کرده و گوشت مرغ را روی آن پهن می کنیم

بعد از مواد وسط گوشت مرغ گذاشته و شروع به لوله کردن گوشت می کنیم به طوری که ترک و درز نداشته باشد 

بعد داخل تابه روغن ریخته و رولت را داخل تابه سرخ می کنیم البته از تابه هم اندازه رولت استفاده کنید من تابه ام کوچیک بود و مجبور شدم رولت را خم کنم در حین سرخ شدن درب تابه را می گذاریم تا  قسمتهای بالایی نیز خوب بپزد

سپس رولت را برگردانده (البته  دقت کنید که رولت تون نشکند که مال من شکست )تا طرف دیگر نیز سرخ شود بعد با رب گوجه فرنگی و دارچین سس درست کرده و روی مرغ ریخته و می گذاریم تا جا بیفتد

 اینهم از داخل  دست پیچ

 

 سوال نکات مهم :

  1. من نایلون را آرد پاشی نکردم بلکه با روغن چربش کردم
  2. می توانید گوشت را سه قسمت کرده و رولت های گوچکی داشته باشید
  3. در دستور اصلی در مجله هنر آشپزی مواد وسط دست پیچ را بدون تفت استفاده می کرد ولی من خودم تفت دادم  
  4. می توانید به جای سسی که درست می کنیم از سس گوجه تند استفاده کردم