سلام شاید از خواندن این مطلب تعجب کنیدتعجب که پختن ماکارونی را همه بلدند و نیازی به آموزش ندارد ولی پختن اون به سبک من به یکبار امتحان کردنش می ارزد چون من بعد از آبکش کردن می گذارم تا دم بکشد و هم اینکه سسش کمی متفاوت است به هرحال امید وارم خوشتان بیاید


مواد لازم:

ماکارونی                       یک بسته 500 گرمی

سیب زمینی                           2 عدد متوسط

پیاز                                           1 عدد بزرگ

گوشت چرخ کرده                              250 گرم

فلفل دلمه ای                          یک عدد کوچک

رب گوجه فرنگی               2 قاشق غذاخوری پر

روغن سرخ کردنی                       به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه                 به میزان لازم

 

طرز تهیه:

  • ابتدا پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم وقابلمه بزرگ پر از آب را می گذاریم تا به جوش آید در این فاصله ما سس ماکارونی را آماده می کنیم 
  • در تابه روغن ریخته و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و در انتهای سرخ شدن سیب زمینی برای خوش طعم شدن زرد چوبه به آن اضافه می کنیم

 

  • بعد از سرخ شدن سیب زمینی آن را از تابه خارج کرده و پیاز ها را در همان تابه می ریزیم و سرخ می کنیم

  • بعد از سرخ شدن پیاز ها فلفل دلمه ای را که ریز خرد کرده ایم به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم 

  • بعد از تفت دادن فلفل دلمه ای گوشت چرخ کرده را اضافه و آن را نیز تفت می دهیم 

  • سیب زمینی را روی مواد قبلی می ریزیم ورب را اضافه می کنیم 

  •  نمک وفلفل را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده و زیر اجاق را خاموش می کنیم حالا سس ماکارونی ما آماده است

  • ماکارونی را در آب جوش ریخته و نمک اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب مغز پخت شود و بعد از یک ربع آبکش می کنیم (زمان آبکشی بستگی به ماکارونی دارد و بر روی بسته نوشته شده است)

  • سپس در قابلمه یک قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و ته دیگ دلخواه را در ته قابلمه می چینیم

  • روی ته دیگ یک لایه ماکارونی و یک لایه سس ماکارونی می ریزیم تا مواد مان تمام شو د 

  • حدود یک ربع می گذاریم تا دم بکشد غذای ما آماده است نوش جانخوشمزه

 

 

 

سوال نکات:

  • برای ته دیگ می توان روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده و یا نان لواش گذاشت 
  • اگرته دیگ دوست نداشتید  از در قابلمه های کوچکتر که مناسب با اندازه ته قابلمه باشد استفاده کنید فقط قبل از گذاشتن در قابلمه یک استکان آب سرد ته قابلمه بریزید
  • من بیشتر ازماکارونی رشته ای زر ماکارون یا آنکارا (ترکیه) به دلیل داشتن آرد سمولینا استفاده می کنم