سلام یکی از مربا هایی که من خیلی دوست دارم و در پخت و تزیین کیکها زیاد ازش استفاده می کنم مربای زرد آلو هست البته اینم بگم که این مربا را هم میشه از زرد آلوی تازه ویا از زردآلو خشکه (قیسی ) درست کرد که مربای قیسی رو بعدا خواهم نوشت و نکته بعدی که مربای زردآلو هم بدون هسته و هم با هسته درست میشه که من با هسته رو ترجیح میدم چون شکلش حفظ میشه 

 

 


 

 

مواد لازم :

زردآلو ..............................................................نیم کیلو

شکر ................................................................نیم کیلو 

آب ....................................................................دو پیمانه

جوهر لیمو......................................یک دوم قاشق چایخوری

وانیل یا اسانس .......................به دلخواه (من استفاده نکردم )

 

طرز تهیه :

ابتدا  شربت مربا را درست می کنیم به این صورت که شکر و آب را باهم مخلوط کرده و می گذاریم تا بجوشد و قوام آید

 در مرحله بعد زردآلو ها درشت و رسیده شیرین را که خوب شسته ایم درون شربت می ریزیم و شعله را متوسط می کنیم و می گذاریم تا زرد آلو ها پخته شوند و شربت به درونشان نفوذ کند 

حالا که حدود 15 الی 20 دقیقه گذشته است و مربای ما قوام آمده است در این مرحله جوهر لیمو را اضافه می کنیم کمی که جوشید مربا حاضر است و اینو میشه اینطوری فهمید که اگر یکی از زردآلو ها را از توی شربت درآوریم  شروع به جمع شدن و چروکیده شدن می کند یعنی حاضره 

 

 

  سوال نکات مهم :

  1. برای اینکه ببینید شربت تان قوام آمده یا نه مقدار کمی در بشقاب ریخته اگر بعد از سرد شدن شیره کند حرکت کرد شربت قوام آمده است 
  2. اگر زرد آلو هایتان رسیده باشد از شکر کمتری استفاده کنید