سلام امیدوارم خوب و خوش وسر حال باشید یکی از خورشتهایی که من خیلی دوست دارم خورشت بادمجان هست البته کسانی هم هستند که با بادمجان میانه خوبی ندارند ولی اگر شما مثل من عمل کنید بعد از یکبار پختن حتما دوباره سراغش می روید


مواد لازم :

گوشت ...............................300 گرم (حدود 10 تکه خورشتی )

پیاز ..........................................................یک عدد متوسط

بادمجان قلمی .......................نیم کیلو ( حدود 3 عدد متوسط)

گوجه فرنگی ..........................................................دو عدد

رب گوجه فرنگی.....................................یک قاشق غذاخوری

آبلیمو ...................................................یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه .....................................به میزان لازم

روغن برای خورشت ................................... 2 قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن بادمجان .............................به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را می گذاریم تا بپزد بعد از پختن یک لیوان از آب گوشت را نگه می داریم برای درست کرد سس 

بادمجان ها را پوست کنده و چهار قاچ می کنیم و تا جایی ادامه می دهیم که از سر کنده نشود اینطوری

بعد نمک زده و در کیسه فریزر قرار می دهیم تا آب انداخته و تلخیش گرفته شود و هم اینکه روغن برای سرخ کردن کم مصرف شود

سپس در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم

بعد پیاز ها را خلالی خرد کرده و سرخ می کنیم حالا گوشت پخته شده را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و زردچوبه زده و کمی تفت می دهیم

حالا  با یک لیوان آب گوشت که نگه داشته بودیم  را با رب و آبلیمو و نمک مخلوط کرده  و سس درست می کنیم

حالا بادمجان ها و گوشت و  گوجه های نصف شده  را درون تابه یا قابلمه چیده وسس درون تابه ریخته و می گذاریم تا یکی دو دقیقه بجوشد و به روغن بیفتد

خورشت ما حاضره

 

  سوال نکات مهم :

پختن گوشت قرمز :  هایدی جونم اینو مخصوص شما نوشتم : حدود یک لیوان آب را درون قابلمه ریخته و می گذاریم جوش بیاید سپس گوشت فرقی نمی کند منجمد باشد یا تازه درون آب جوش ریخته و می گذاریم تا به جوش آید در همین زمان کف روی گوشت را با قاشق جمع می کنیم سپس حدود 2 الی 3 ساعت بعدگوشت پخته می شود  اینو می تونیم با دست امتحان کنیم که پخته یا نه همین . اگر هم خواستی با زود پز بپزی به دفترچه زود پز نگاه کن که برای گوشت چقدر زمان نوشته مثلا برای زودپز ما 45 دقیقه هستش در ضمن به گوشت بعد از پختن نمک اضافه می کنیم چون در غیر اینصورت باعث دیر پز شدن و سفت شدن گوشت می شود و باید توجه داشت که از کدوم قسمت گوشت گاو استفاده می کنیم مثلا راسته یا ... و هم اینکه گوشت گاو نر خوب پخته میشه و دیگر اینکه قسمت رگ دار گوشت قرمز دیر پز هست