سلام امروز با کیک موز که خیلی خوشمزه است و من خودم خیلی دوست دارم خدمتتون هستم البته من این کیک رو یک روز قبل از نیمه شعبان پختم و قرار بود برای روز عید بذارمش ولی به دلیل ایراد در یکی از نرم افزار ها نتونستم فکر کنم روش تهیه من کمی با بقیه فرق داشته باشه چون به تجربه موادش رو کم و زیاد کردم و با این اندازه ها هم طعمش و هم مزه اش خوب در اومد البته به خاطر وجود موز رنگ داخل کیک یک کمی تیره میشه و مایه اش هم یک کمی سنگینه پس نگران نباشید


مواد لازم :

آرد ......................................................2 پیمانه

موز ........................................................3 عدد

شیر ...................................................یک پیمانه

کره ......................................................100 گرم

تخم مرغ ..................................................3 عدد

روغن مایع ......................50 گرم (یک چهارم پیمانه)

شکر....................................................یک پیمانه

گردو خرد شده.....................................نصف پیمانه

بکینگ پودر ................................2 قاشق مرباخوری

وانیل ..............................یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

ابتدا روغن مایع و کره را باهم مخلوط کرده و شکر را هم افزوده و خوب هم می زنیم تا به رنگ کرم در آید و یکدست شود

سپس تخم مرغ  را به همراه وانیل افزوده و خیلی زیاد هم می زنیم تا مایه کاملا یکدست و روان گردد

در مرحله بعد شیر را نیز اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم

 

سپس موز خرد شده و گردو را داخل مواد قبلی می ریزیم (البته من گردو کم داشتم نصفش رو بادام خرد شده اضافه کردم ) و در حد مخلوط شدن قاطی می کنیم

سپس در یک ظرف خشک آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم و بعد از الک کردن کم کم به مایه اضافه کرده تا آرد گلوله گلوله نشود

بعد در قالب مورد نظر ریخته و در فر 190 درجه سانتیگراد طیقه وسط به مدت 35 دقیقه طبخ می کنیم

اینهم از داخل کیک در یک قالب دیگه البته یک کم تاریک افتاده  خجالت

 

 سوال نکات مهم :

  1. اگر قالبتان سیلکون یا تفلون بود فقط چرب کردن کافی است در غیر اینصورت نیاز به استفاده از کاغذ روغنی نیست ظرف آلومینیمی تان را خوب با کره یا روغن مایع  چرب کرده بعد آرد پاشی کنید مطمئن باشید بهتر از تفلون و ظروف نچسب عمل خواهد کرد
  2. این کیک زیاد پف نمی کند چون موز یک کمی سنگینش می کند
  3. به جای کره می توانید روغن جامد را جایگزین کنید
  4. اگر گردو نداشتید می توانید از انواع مغز مثل بادام و پسته و ...استفاده کنید
  5. هرگز به هنگام پخت کیک ها  در فر را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک ها می شود