هورا    عید غدیر خم بر عاشقان ولایت مبارک باد هورا

با سلام و تبریک این عید بزرگ خدمت شما دوستان عزیزم امشب بعد از یک تاخیر طولانی اومدم فقط به عشق حضرت علی (ع) و شاید به دلیل مشکلاتی نتوانم در این وبلاگ بنویسم اگر تونستم مشکل رو حل کنم حتما خواهم نوشت وگرنه شاید دیگر نتوانم  بنویسم و اما در مورد کیک که کیکی فوق العاده خوشزه با طرز تهیه آسان هست امیدوارم بپزید و نوش جان فرمایید در ضمن در تاخیر به جواب دادن نظرات پر محبتتان عذر خواهی می کنم شاید اومدم و مشکلم رو گفتم


مواد لازم :

آرد.................................................................2پیمانه

شکر ..........................................................یک پیمانه

روغن مایع ..................... 50 گرم (حدود یک چهارم پیمانه )

کره ..............................................................100 گرم

شیر ...........................................................یک پیمانه

تخم مرغ ..........................................................3 عدد

بیکینگ پودر...................................... 2 قاشق مرباخوری

وانیل .....................................یک چهارم قاشق چایخوری

پودر کاکائو ..........................................2 قاشق غذاخوری

برای رویه شکلات :

کره .........................................100 گرم

شکلات تخته ای ........................250 گرم

 

طرز تهیه :

ابتدا کره و روغن مایع را باهم مخلوط کرده وبعد شکر را اضافه کرده و خوب هم زده تا به رنگ کرم در آید و پفکی شود

بعد زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده های تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کرده و هم زده تا خوب مخلوط شوند

بعد از اینکه زرده ها خوب مخلوط شدند شیر را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم

بعد در ظرف دیگر سفیده ها را با همزن می زنیم تا خوب کف کتند و از ظرف جدا نشود

در ظرف خشک دیگری آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را سه بار الک کرده

و سپس به مایع بالا اضافه می کنیم البته الان همزن را از مایع خارج کرده و باقاشق چوبی صاف یا لیسک به مخلوط کردن ادامه می دهیم

در مرحله آخر سفیده های کف کرده را به مایع بالا اضافه کرده و کمی با قاشق مخلوط می کنیم(در حد مخلوط شدن ) بعد در قالب مورد نظر می ریزیم

و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه طبقه وسط گذاشته و می گذاریم تا پخته شود

طرز تهیه رویه شکلاتی :

بعد از پختن کیک شکلات و کره را به روش بن ماری ذوب کرده

و تا زمانی که گرم است روی کیک داده

و کمی از مایع شکلاتی را نگه داشته و بعد از اینکه کمی سرد شد در قیف با سر ماسوره شکوفه ریخته و روی کیک شکوفه زده و با پودر نارگیل تزیین می کنیم

 

این هم از برش خورده اش

 

سوال  نکات مهم :

  1. روش بن ماری همان ذوب کردن روی بخار آب به صورت غیر مستقیم است
  2. در هنگام جدا کردن زرده از سفیده دقت کنید که ذره ای از زرده وارد سفیده ها نشود و گرنه کف نخواهد کرد و هم اینکه همزن نیز باید تمیز باشد
  3. اگر کیک شکلاتی این مدلی دوست نداشتید می توانید در وسط و و روی کیک خامه فرم گرفته استفاده کنید
  4. درجه فر و همچنین مدت زمان پخت را با توجه به فرتان تنظیم کنید
  5. به جای کره می توانید از روغن جامد نیز استفاده کنید